Nu ska jag flödesskriva

Sitter här i Arboga och väntar på att min bil ska levereras. Svetsad och klar så jag kan göra ett återbesök till bilkontrollanterna. Bilen behöver jag och är glad att den fortfarande hänger ihop. Från fönstret ser jag ut över ett källartak och bakom utför sluttningen ligger åkrar som nu är klädda med det tunna snötäcket som föll i natten som var.

*

* (betyder att jag stannar till en kort stund)

Samtidigt har jag en liten konversation med Lollo och det värmer hjärtat så det kokar. Oj, vilken benämning, men faktiskt, det känns så. Min systerdotter som med sin gubbe har åkt in till Örebro för att handla förnödenheter och jag ska ta och dammsuga av lite i våningen under – eller ska jag duscha först innan de kommer hem? Hundarna släpper jag ut titt som tätt för Bamse, så stadshund han blivit ska få njuta en tillvaro utan koppel. Snusar omkring och det luktar både hare och räv runt knutarna. Vilken lycka för en hund att vara fri.

*

Med flödesskriva menas att inte pennan ska släppa pappret förrns man är färdig. Inte haka upp sig på hur komma eller punkt ska på rätt ställe och inte heller använda stor bokstav  osv. Har provat det men finner ingen mening alls för det går lika bra på maskin. Varför krångla till något som är bra i den utveckling som vår värld bjuder på. Tror inte att vi blir nämnvärt rikare rent intelligensmässigt. Kanske det ändå är bra för en del. Ska inte vara kategorisk och mena att jag vet bäst.

*

Sitter lite obekvämt på en kudde och bordet är för högt. Måste lyfta axlarna och det är inte bra. Men det lossnar väl i duschen som jag känner jag ska ta itu med innen gårdens folk kommer hem igen.
Ja det här är ju väääldigt intressant inlägg i min blogg. Inte ett uns vettigare än något annat, redan infört. Jag säger då det, vad håller jag på med? Det ständiga svaret jag ger mig själv är: Inte vet då jag.

 

En reaktion på ”Nu ska jag flödesskriva

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s