Spännande

Sitter med alla papper omkring mig och tagit kontakt med den firma som tog hand om lösöret vid Ls bortgång 2017. Han jag talade med,  kom ihåg hämtningen och att det såldes men hade bara kontakt med Ls son. Så det är klart jag ifrågasätter varför inte det sålda kommit i på den avlidnes konto. Men han har åtagit sig att höra av sig och sända över kopior på listor och inbetalning till ett konto, som i mina ögon då är ren stöld. Nog för att särkullbarn kan vara lite hala men det här trodde jag inte om dem.

Därtill att den jurist som skulle ringa mig inte alls var en jurist, trots att de sade så när jag lämnade in pappren. ”Det här måste en jurist titta på innan vi kan skicka det vidare till skatteverket”, sa de och tog med sig bunten, och jag gick hem.
Lilla hon som inte var jurist, letade fullt hörbart efter mitt ärende på sitt skrivbord och till slut fann hon dem. ”Ja, det här måste en jurist titta på”, säger hon och ger mig en telefontid till onsdag morgon kl 11.00 då bankens riktiga jurist ska upplåta sin stämma i mitt öra.

Jösses!

Nu har jag tvingat i mig lite makaroner och stekt bacon för annars skräks jag väl galla hos tandhygienisten och det vore förargligt. Hon tycker säkert att det räcker med det som sitter mellan tänderna.

Just i ögonblicket känner jag mig tom, men inser att det faktiskt är riktigt spännande det här. Inte är det som en rysare på tv, men iaf något som håller humöret igång tills fortsättningen som följer.

3 reaktioner på ”Spännande

 1. Intressant, dina särkullbarn skulle deras pappa skämmas över. Bra att den riktiga juristen kanske har kollat dina papper till onsdag, så lycka till då. Och hoppas tandhygienisten är snäll mot dig, jag har just kommit hem, utmattad, efter 1,5 timmar hos min tandhygienist… Som är jättebra, men hon fick jobba. Kram på dig, bra att du inte tappar modet

  Gillad av 1 person

  1. Ja somliga dagar är lite m-e-r än andra. Och till råga på det som pågår så fick jag besked att den riktiga juristen ligger hemma i magsjuka och kommer att ringa mig på fredag mellan 14 och 15.
   Men jag har sjungit i två timmar nu ikväll och jädrar vad det känns i ryggmusklerna. Vi står och sjunger så hela bålen får arbeta ordentligt.
   Så du hör att inget tappat mod här inte. 😉 😀 ❤

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s