Känns fridfullt…

… i själen idag. Inget rantande om natten. Tänk, jag som varit uppe och t.o.m. gjort morgonfika vid tresnåret. Kan inte ens påminna mig att jag varit upp inatt till sedvanligt toabesök. Utvilad känsla och morgonpromenad innan frukost. Vilken förändring, och ska göra allt jag kan för att det ska hålla i sig.

Torsdagens gratisnummer av länstidningen genomläst på 5 minuter. Rubrikerna räcker gott och väl. Vet inte vad som skulle gälla för att fånga mitt intresse. Det enda som ögonen fägnades åt var dödsannonserna och jag var inte med den här veckan heller. Grunnar på varför jag ens ger mig tid till detta för som inflyttad så känner jag ju ingen. Några stycken förstås men de lever, vad jag vet.

Alldeles under min balkong ligger en liten fotbollsplan som tillhör lågstadiet bredvid. Där kan jag konstatera fixeringen över mobilanvändandet, av att den kvinnliga unga domaren envist håller sin mobil i vänster hand. Den högra tar visselpipan ibland och blåser för att stoppa för eventuella fel som ungarna gör. Ja, sånt där som jag inte heller begriper. Aising vet jag tillhör ishockey, fast det stavas förstås inte så. Jaja, hur dumt som helst men det står jag för.

Bamse morrar när han får droppar i ögat men än så länge har han inte bitit mig. Blir väl fler tillfällen eftersom han ska ha droppar tre ggr om dagen. Morrrrrr….. Jag har kommit på varifrån hans inflammerade öga kommit ifrån och det är när han gått för nära buskarna och lyft på benet. Då har sannolikt någon liten gren rispat ögat utan att jag märkt det. För det hade han. En rispa på hornhinnan.

Vad göra med den här torsdagen då? Behöver inte ens fråga mig det. Ta det lugnt och hålla mig på mattan. Njuta av den inre friden när jag nu fått släppa siffrorna som varit mina följeslagare sedan slutet på januari.

😀

 

 

En reaktion på ”Känns fridfullt…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s