Operation 2 idag

Nu är han inlämnad igen för sitt öga. Mitt öga – Bamse. Får hämta honom framåt kvällen. Med eller utan öga. Vet inte alls hur det blir med det men jag har satt stopp för operationer som överskrider försäkringssumman. Basta.
Funderar på varför en veterinär har en så hjärtinnerlig önskan att dennes patienter inte ska gå och ha ont – och så stirrar de anklagande på mig. Så har skett vid några tillfällen, dock inte hos den nuvarande.
Människor får gå omkring och ha ont, men inte djur. Dessa får dödsspruta utan krusiduller. Så egentligen borde alternativen utökas inom vården. Läkare – Kirurg – Psykolog OCH Veterinär 😉

Gårdagen började bra med en oggig morgon varvid jag ringde till banken och röt till. Röt med morgonskrovlig stämma att nu vägrade jag ligga med fler sömnlösa nätter och fundera omkring avslutet på bodelningen. Det tog skruv hos juristen i andra ändan på tråden, men vederbörande som ska utföra handlingen var sjuk – gubevars och om vederbörande fortsätter med det får jag tala in på hennes telefonsvarare att hon bör anlita en veterinär.

Just nu pendlar kropp och sinne mellan gnisslet i höften efter veckans och helgens ovana manövrar till att nu är husbilen (min andra ögonsten) besiktad och klar. Står blank och proper på ängen bakom brorsans ladugård. Systerdotter med man står för kostnaderna i år för de ska låna den vid några tillfällen under sommaren. Bra deal eftersom de uppskattar att jag har kämpat för att ha den kvar.
Det känns gott att tänka på den när jag till vardags åker omkring med en gammal rostig, röd volvo som är lappad med silvertejp. Gummilister som fladdrar i vinden. Tanklocksskyddet som ligger inne på golvet istället för på sin plats utanpå. Vindrutetorkarna som måste kontrolleras ofta eftersom de sitter väldigt löst. Ja, min trogna gamla volvo borde få en upplyftande behandling. En make-over. Men det måste jag göra det själv med vatten och rengöringsmedel. Nu kommer ofrivilligt Martin Ljungs stämma i mina öron: …. men först behövs en plats där vi får plats. Ni kommer säkert ihåg… Vi ska klara av det…. 😀

 

En reaktion på ”Operation 2 idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s