Just nu tappade ord

En viss mättnad har uppstått. Antagligen. Mätt på att prata är jag också. Vad är det som händer?

Nu har jag suttit en stund och tänkt och hahahahaa… 😀 Inte blev det bättre för det. Om jag nu ska ha det här som en ventil på nå sätt, så har den tydligen hakat upp sig. Kanske den inte behövs just nu. Får och har visst tillräckligt omkring för att känna den här egendomliga ihåligheten. Istället för ventil kanske jag ska betrakta skrivandet som en fläkt? En liten envis rackare som sitter högt över tillgängligheten så den ständigt står på.

Hör bara. Ovan sagda är rena rama svamlet. Nå, då så. Inget att göra åt, för lusten att lägga upp en ordmassa över vad som hänt och händer finns inte just nu. Kanske kommer det med sommarvärmen som nu inte finns som vare sig fläkt eller ventil till välbefinnande.

Hur som helst ska jag maka mig iväg till Karlstad i morgon. Besöka Lerin den fenomenala mannen, som självklart inte kommer att vara på plats, men det är inte karln i sig som är intressant men hans utställning kanske ger energi. Vädret ska ju dessutom bli drägligt. Men just nu fryser jag och vill göra som i går kväll – lägga mig runt 21 och ta en fika kl. 02 och sova till 08. Moahahaha… nätterna är bäst 😀

En reaktion på ”Just nu tappade ord

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s