Så där ja…

… ett litet blogginlägg för att jag är hem och vänder en sväng efter Norrland som bjöd på sitt allra bästa humör. Fint väder hela tiden och jäntan är återpassad till hemmets lugna vrå.
Nu åter ut i turbulensen en vecka till, för egen del, men sen får det ta mig fan vara slut! Nu har jag gjort upp det ekonomiska med advokat och lånet jag gjorde på Bamse och det är klart att det svider att inte få behålla kluringarna 😉 Men de är ju redan förbrukade och en glad och levandes Bamse tog emot mig med höjda tassar när vi åter förenades efter tio dagar. ❤

Under hösten ska jag ta tag i mitt manus som ligger och flyter. Har nästan glömt vad jag skrivit och det behöver fräschas upp om det ska gå att göra en bok av det. Ok, redan en bok, men jag har ju gjort en förlängning som ska in.
http://www.hogakusten.com/sv/urkult-2019 får vänta till nästa år där jag vet att det finns ett intresse för mina fantasier från ”ur”-tiden, och turisterna kommer säkert åter till http://www.anundshog.se/ Det gäller att hålla reda på sin publik 😉 Dessvärre finns det en annan kvinna som håller på och skriver en skönlitterär lokal bok om Anundshög och det gör mig lite moloken, Det är alltid bra att vara först med att ge ut en bok från hemtrakten.

Nog om det och så teater och sång – så jag har jämt göra. Komma in i gammal lunk känns just nu väldigt frestande men jag skyller på att jag inte är van att vara ute på vägarna och rattar runt. Det kan ju aldrig ha med åldern att göra.

Nu ska jag ge mig iväg och hälsar de som råkar snubbla in här, en god fortsättning på sommaren 😀

 

 

 

2 reaktioner på ”Så där ja…

  1. Välkommen hem en vända, låter som om ni haft en fin tur – skriv du och strunta i om någon annan också gör det. Jag ska försöka komma igång igen med din bok här! Kram på dig

    Gilla

  2. Välkommen in och ut 😉
    Så blir det här med, för mig på din blogg … en snabb vända in och ut för att kolla läget 🙂
    Kramis

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s