Hemma igen

 

Klart att den som gillade det bäst var Bamse. Lycklig som en lärka att åter sniffa utefter invanda stråk – igenkännande – nyfiket och svansen högt i vädret. Det gäller nu för mig att återanpassa mig till dagliga promenader och det, tack och lov, behövs efter stillasittande vid ratten.

Nu är åbäket avställt och ska inte nyttjas mer den här sommaren. Funderar allvarligt på att avyttra den, men vet inte vad jag ska hitta på istället. Älskar att fara utefter vägarna och njuta av naturen i all sin prakt av oändliga former från fjäll till slättland. Men… och det är ett stort men. Har nu prövat att vara med andra människor – anhöriga förvisso, men inte med det sällskap som gått förlorat. För hur det än är så blir det inte tillfredsställande att inte ha en själsfrände bredvid längre. Jag är ingen ensamvarg, som det heter.

Nu står kassarna fortfarande i hallen och jag sov som en stock i natt. Halva dagen har gått och jag känner att väggarna ändå trycker på. Undrar stilla inom mig vad som fattas. Ett stråk av vemod som jag inte kan hejda. Vet inte heller vad och varför det kommer. Borde vara nöjd och tillfreds. Livet mitt står som ett stort frågetecken framför näsan. Har jag nostalgin hängande över ryggen tro? Kanske. Har i alla fall ringt och sagt till om ny remiss/väntetid för höftoperation. Stort nog eftersom jag inte vill lägga mig under kniven. Har vant mig med medicinering som mildrar något.

Nääää… usch så jag kverulerar. Ska omprogrammera mig med en kissrunda med lyckliga Bamse. Det känns ändå skönt att vara hemma igen. Ska skriva ett inlägg till om hur jag äntligen blivit av med stalkningen från postkodlotteriet. Det blir senare.

Morsning 🙂

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s