Våga Leva

 

Våga Leva är egentligen ett synonym med en som heter Eva. Hon bedriver andlig verksamhet med healing och seanser och nu även lite större mässor dit likasinnade är välkomna att delta. Känner henne lite grand för hennes mor är en av mina egna bekanta.

Tog och ställde en fråga till hennes hemsida som löd så här: Är det att våga leva – att använda orden till att skriva och att våga ge ut det i bokform?
Det var för någon vecka sedan men inget svar ännu, trots att lanseringen av mässan hon ska ha, fortsätter att återkomma under annonsering. Däremot har det flutit in ett par andra begivenheter som att prova ut rätt storlek på bh och så kem.tekniska artiklar av förhärligande ingredienser. Kanske inte kemiska men väl ihopakok av naturens under. Måhända jag ska fundera på mitt eget ihopakok av granskott och kokosolja? Mycket effektivt för att hålla fästingar borta från lurviga hundar.

Är det seriöst eller är jag bliven alldeles för rannsakande i mitt tänk? Nagelfar under ytorna och tycker för mycket, tro? Det sägs ju att när faen blir gammal blir hen profet.

Idag en tisdag vilken som helst och vad står på agendan? Bläddrar lite snabbt i almanackan och konstaterar att det är tomt – hela veckan. Nå, då så. Sätt igång att våga leva då!

………….. tänker…………. tänker lite till……

Det blåser om lilla Greta men det beror troligen på klimatförändringarna. Lika som runt de profeter som gått före i bräschen för att omvända mänskligheten till nya tänk. Jag ropar ”kom” till lilla Bamse och får vara tacksam om han lyder. Står han med nosen i backen och drar i sig väldofter av hans mer dominanta drifter, så inte faen hör han. Det är nog lika över lag. Drifterna går före och det vill till något bättre alternativ för att vi ska släppa det naturliga förnuftet.

…… tänker lite till…..

Kramar. Fick ju tillfälle att pröva det här om dagen. Om jag nu om dan inte längre kan känna intensiteten så är det synd om mig. För mig har alltid kramen, i sig, betytt väldigt mycket själsligt. Har alltid känt om den är motiverad eller inte. Om detta kan jag inte skriva för då börjar jag gråta. Får ändå vara tacksam över de tafatta försöken, för under den ytan når jag inte fram.

Nog nu, för nu ska jag leta fram ett skratt (som förhoppningsvis räcker dagen ut) 😀

 

 

 

6 reaktioner på ”Våga Leva

 1. Det är klart att det är att ”våga leva” att skriva som du gör, att skapa dina böcker – Völvan är på gång ju hos Lollo – och att fortsätta varje dag att andas, gå ut med Bamse, göra det du gör eller göra ingenting! Kram på dig, skit i den där profetissan med rätt BH

  Gillad av 2 personer

  1. Med min undran i det jag skrev till henne ville jag komma åt hur djupt hennes livsfilosofi sträcker sig. Lite kryptiskt för hennes del, tydligen. 😉
   Kram på dig och nu ska jag läsa vad du skrivit.

   Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s