Trött, omtumlad, rätt så nöjd ändå

Hade slutfört rengöring av det rullande objektet och ställde den glänsande och fin på sin ställplats bakom brorsans ladugård.
Köparen skulle höra av sig under förmiddagen men jag hörde inte ett ljud förrns jag var klar på eftermiddagen. Jodå, möte på Torsdag. Mitt misstänksamma jag utstötte ett mindre primalskri varid bror min höjde händerna som skydd. Lite i pjoskigaste laget tyckte ju jag som levt under press och samtidigt utfört kroppsarbete utöver vad kroppen klarar.  Men…

… på vägen hem väntar jag i en ganska livlig rondell hemma i stan. En rondell som är stans mest hörfrekventa runt 17-snåret när alla ska hem och hit och dit. Stannar och kör fram en meter och måste bromsa igen för det kommer ytterligare en bil som ska fram i rondellen och de har ju, som alla vet, företräde.

PANG. En Mercedes på dragkroken.

Det är då själva faaaaa… tänkte jag och naturligtvis tyckte pojken att det var mitt fel. Han lugnade sig något när jag förklarade att hur det än är så får man inte köra in i någon bakifrån. Basta. Jag ringde 112 och fick rådet att vi, var och en, skulle kontakta våra försäkringsbolag och skriva och förklara. I slutet så var vi någorlunda överens och vi tog varandra i handen. Tyckte faktiskt lite synd om grabben och hans fina bil, men varför köra på en gammal volvo från 1994. Den flyttar inte på sig i första taget. Hans fina front gled in under min kofångare och dragkrok så nedre delen på hans front knuffade upp hans motorhuv.

Kände inget mekaniskt fel av händelsen på min egen Caddilac när jag körde hemåt, men det kanske uppdagas vad det lider. Däremot så börjar jag känna av lite i nacken och ryggen eftersom jag satt skruvad åt vänster för att hålla koll på trafiken i rondellen. Ni vet så där man gör för att få fritt in på körbanan.

Nåja, Nu är jag utpumpad för den här dagen. Efter att jag skrivit anmälan och fått det registrerat så satt jag på balkongen en stund och försökte titta på nyheterna, men slog av och har nu skrivit ner det här istället. Medans det i färskt minne är bevarat.
Kommer att bli tidig sänggång ikväll – det känner jag det.

God natt

🙂

 

3 reaktioner på ”Trött, omtumlad, rätt så nöjd ändå

  1. Aj, var försiktig med nacken etc – vilken jäkla oskicklighet hos Mercedes-grabben! Otur kallar jag inte sånt! Själv har jag varit och kollat på Spelfrihetens lokaler idag med förlaget – blir nog bra. Har ingen aning om det bara blir du och jag och syrran, men det gör väl inget. Sköt om dig, håller tummarna att allt fungerar nu på torsdag – förlaget kunde berätta att TV4, ”efter fem” vill intervjua mig, de hade inte lyckats få någon annan kvinnlig spelmissbrukare att ställa upp… Huvva! Det kör ihop sig, och än har jag ju inte ens sett ett sista korrektur…

    Gilla

  2. Den typen av ”knyckande” i kroppen är lurigt! Var rädd om dig och gå till sjukgymnast el dyl om du känner av det – var inte envis och tänk att det går över…
    Kramar ❤❤❤

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s