Igår en otrolig dag och…

…denna dagen bjuder på ytterligare ingredienser som är annorlunda.

Igår tillbringade jag väldans mycken tid till konversation med Lollo, om hur det ska ändras i min bok som vi håller på med. Typsnitt och ihopbakning av tillägg, ny rubrik, vart den ska gå vidare som – förlag eller egenutgivning. Margareta som varit min trogna korrekturare, visade för en tid sedan in mig på en hemsida där de enkom producerade historiska böcker. Vi, Lollo och jag, bestämde att skicka in manuset för att invänta ett svar därifrån, vilket betyder väntetid på flera månader, men vad gör det. Med Lollos suveräna illustrationer så finns den möjligheten att media får upp ögonen för hennes konst.
Ni har väl uppmärksammat att både Margareta och Lollo ligger i startgroparna för att ge ut sina respektive böcker. Margareta som författare till sin bok, och Lollo som illustratör i en annans bok. Himla roligt att se och uppleva hur tre människor som möttes över nätet en gång, förblivit vänner och att vi alla tre fortfarande har drömmar i behåll.

Men idag 13.30 blir det adjö av husbilen. Har förberett mig och har alla papper klara. Känns både vemodigt och någorlunda glädjande att jag äntligen har kommit till skott. Det tog tid, men sommarens kajkande med andra som vill roas tog knäcken på mig. Vet inte om jag nämnt min summering om det är husbilen eller jag som är intressant att umgås med. Och jag vill se en ny horisont bakom den som ligger i vägen.

Ja, ja jag ska se mig för bakåt i rondellerna… 😀

 

 

4 reaktioner på ”Igår en otrolig dag och…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s