Oj, nu blev det bråttom

I väntan på att jag ska ta emot beställda böcker från DHL, så försöker jag formulera och skriva något intressant på en A4 så att folk stannar till och läser, för på lördag ska jag stå och försöka sälja några alster på den plats där boken hör hemma – där tilldragelserna har hänt. Skrivet i fiktiv men ändå i historisk rätt tidsordning. En släktsaga från där vi började vår vandring in i industrialismens tidevarv och fram till andra världskrigets slut. Efter det finns det tillräckligt med nutida historia då fler och fler människor började göra anteckningar på fler än ett sätt. Då, i slutet av 1800-talet fanns endast en informator som kunde förmedla bl.a. världshändelserna, och det var från predikstolen.
Ramen handlar om en ung flicka som får barn utom äktenskapet och vad som händer henne. Hur hennes vandring ändå blir början på ett släktled som tar läsaren in i det moderna samhället, som var då.

Har lagt ut på facebook och hoppas att de jag känner uppmärksammar och kanske erinrar sig att, javisst ja, hon skrev ju en bok ju 😉

Nu kom jag på att jag behöver ett målarstaffli att hänga upp den större affischen som jag hade vid boksläppet för två år sedan. Så nu tar jag och ger mig iväg och inhandlar ett sådant. Kan vara bra att ha ifall målarlusten infinner sig (nånannandag).
Hinner nog före 13.00 då jag måste befinna mig på uppgjord adress.
😀

2 reaktioner på ”Oj, nu blev det bråttom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s