Morgonbludder

 

Känner mig lite uttömd. Inga bilder fladdrar förbi, inte heller tankegången, den som borde bearbeta, eller i vart fall jobba med något aktuellt, är igång. (sikken mening – inte får man skriva så där?)
Har iofs reflekterat över den här artrosen jag har. I går kväll var jag så trött så sänghalmen omslöt mig redan vid nio-snåret. Ont som fasen hela dagen och i natt var jag tvungen att ta en extra Alvedon. Så vid sextiden vaknade jag och efter en kopp kaffe och ny medicinering ut på en låååång promenad med en glad vovve. Gick hur bra som helst. Fattar ingenting.

Nåväl, den här dagen står inget på agendan vilket är motsatsen till morgondagen som har hela tre aktiviteter. Så jag ställer till det. Men ibland när jag är som idag tror jag mig kunna planera dagar som om jag vore 25.

Jo, en sak som jag kan konstatera är att utan reklam så hittar ytterst få min blogg. Väl är det, för om jag går ut och jämför vad andra skriver om, och framför allt huuur de skriver så behöver min lilla krets inte bli större. Det är som mitt liv i övrigt. En massa människor som jag känner men däribland en handfull som berör. Det är nog som livet i stort; att det som ska komma det kommer. Som i går kväll innan jag stöp i säng, en liten ytlig men sååå innerlig och upplyftande dialog om, tja… ingenting som kunde rädda världen, men väl räddade mig i stunden från att övermannas av ensamheten. Tack!

( men jag saknar mediaskugga och ska se om den finns kvar. Hen har kanske raderat mig eller sig själv)

Klockan är bara 09.00 och jag känner för att ta emot den här dagen. Larvar mig inte med latinet som finns på IKEA.

En reaktion på ”Morgonbludder

Lämna en kommentar