Bamse och Free spin

Det händer lite då och då att de löpska hyndorna i området passar på att ha fortplantningsapparaterna igång samtidigt. Idag blev jag väckt före ringklockan av smågläfsande och trampande tassar i boogiewoogietakt. Helnipprig pudel och idag en av mina varannandags mående med ondskan i ett stadigt grepp från vänster skinka ner till foten. Om någon bara visste hur en liten plutt som Bamse har styrka i kroppen när jag frenetiskt försöker få honom att lyfta nosen ur gottigottit i grästuvor och andra ställen. Han bryr sig inte ett dugg om mina åtbörder och att jag påstår att; om han står för länge passar  fästingarna på att parkera sig på nosen.

Detta är första fingerjympan för dagen och kanske den enda. Tre aktiviteter idag och jag bävar en aning. Var förutseende och tankade upp bilen igår, samtidigt som jag var till återbruket och slängde lite prylar. Igår var alltså en bra dag. Frostade t.o.m. av frysen.

Bamse har jag lyckats placera på fredag för färden till Margaretas release av Free spin, på Östermalmsgatan i Stockholm. Hennes bok om spelberoendet och hur hon spelade bort både kärleken och pengarna. Hoppas att alla här uppmärksammat att hon är intervjuad med bilder osv i Hemmets journal (tror jag det var) och finns på ALLAS.SE också. Om det är samma tidning vet jag inte för så långt har jag inte kommit. Sen ska TV4 höra av sig och nu känner jag mig som Bamse i morse. Ivrigt trampande för att komma iväg på fredag. Fasiken också… nu kommer jag inte ihåg om hon gillar vit elr röd martini. Det kanske bara finns vit?

NU… moooot påtåren och mer Alvedon för nu ska jag ”köra” igång.  😀

 

 

En reaktion på ”Bamse och Free spin

  1. Vit tack – du omtänksamma. Illa att du har så ont, hoppas du får din operation!! Såg att både Adlibris och Bokus åtminstone tillfälligt stoppat Whildes bok, läkare menar att den är ”farlig”… Ser fram emot att ses! Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s