Glömskan gör sig påmind…

… och det inte förrns det är för sent, förstås. Så dags då.
Nu har jag tagit tag i problemet eftersom jag enbart gått efter anteckning i almanackan och inte tittar i den tillräckligt ofta. Som igår kväll. Prydligt uppskrivet men nog glömde jag att ringa ett samtal som jag lovat. Idag ska jag se på TV programmet Efter fem, för att se Margaretas väl pudrade näsa 😉 så på storarumsbordet ligger en vit A4 där det med stora bokstäver står vad jag inte ska glömma. Passerar det ideligen under en dag så det m.å.s.t.e fungera.

Så har jag då äntligen fått iväg manus och synopsis till Historisk Media. En bragd genomförd med två kvinnliga stöttor med vardera två ben. Utan dem, ingen tilltro på det egna egot. Ni vet… inte kan väl jag… Nyss plingade det till i telefonen ett svar från förlaget att de mottagit och urskuldar sig om det tar lite tid med svar om antagande eftersom de har mycket att läsa mellan varven men att inom sex veckor kunna ge besked.
Nu är det naturligtvis ett rasande tempo hos alla förlag eftersom den stundande bokmässan i Göteborg står för dörren. Efter den kan de kanske unna sig en extra kaffepaus.

Min egen kaffepaus är redan förbi och istället för att göra något praktiskt så sitt ja hänna och funderar vad det var som var mer viktigt idag.
1. Fortsätta plocka ur min gamla volvo som på lördag tar vägen upp till Storå för att, förhoppningsvis, stanna där och att återfärden blir i en annan fyrhjulig pärla. Och, hör och häpna, med dottern!!! och åååå…, så roligt. En stund i samtal och tystnad och den där underbara känslan ur en stund av närhet.
2. Bolaget för spirituosa.
3. Artrosskolan.
4. …………. ?

Det var nog inget mer. Hej då 😀

 

2 reaktioner på ”Glömskan gör sig påmind…

 1. Jag ska också försöka se ”Efter fem” i kväll (trots att den senaste inblicken i det programmet fick det att vända sig i magen på mig). Håller verkligen tummarna för Margareta.

  Och jag önskar dig lycka till på lördag 😀 Du måste dela en bild på nya bilen sedan.
  Hoppas resan blir riktigt trevlig också, och att du får en stor dos av det där du skrev, ”En stund i samtal och tystnad och den där underbara känslan ur en stund av närhet.”

  Kram
  ❤ ❤ ❤

  Gillad av 1 person

 2. Är nog mer påverkad av min situation än jag förstått, så vimsig som jag är. Jag har nyss kommenterat här, i nästa stund talar jag om för dig på FB att jag inte kommit till kommentarer än, och så när jag går tillbaka hit ser jag att jag kommenterat, men missat att säga något om ”Völvan”????? Fick på något sätt för mig att innehållet var olika inlägg … suck *himlar med ögonen*
  Nu kommer kommentaren i alla fall.
  Jag håller tummarna för att det går i lås med boken, och att de kan ge ett svar inom rimlig tid. Efter ett svar vet vi bättre hur vi går vidare 😀
  Kram igen 😉 ❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s