Idag tog jag sovmorgon

 

Skulle ha varit iväg på sången som kallas Feel Good på förmiddagen men kafferasten under natten satte stopp för det.

Kan nån begrip hur enna kan bli kaffesugen mitt i natta?

Sitter nu och väntar på en som jag ska luncha med. Han är inne i stan och ska skaffa mer ammunition till vildsvinsjakten som ständigt pågår där han bor. Jodå, jag får smaka när han, med sin kvinna Helena, har malt ner grisarna till deras rätta beståndsdelar. Låter burleskt kanske, i mångas öron, men inte värre än att köpa i affären. Tillvägagångssättet är det samma förutom att vildsvinet får dö i sitt rätta element. Betande och grövlande i marken med betarna och vara lyckliga att mumsa i sig av diverse godsaker, (vad det nu är).

I går avlivade en god vän sin lilla vovve. En mops som var helt underbar. Har nämnt om den förut, tror jag, men vi hade iaf en pratstund i går kväll. Långmattan jag lånade ut ska jag hämta hem igen så småningom.
Som synes har jag inget vettigt att skriva om idag men kanske det händer något utöver, vad det lider. Snurrat runt lite på bloggarna jag följer. Somliga bjuder med automatik in till respons med kommentar och andra inte. Ibland behövs inga kommentarer, precis som den här.

Men… som min beskrivarvän säger. Skriv ändå. Skriv, skriv, skriv! Fast hon menar nog att det borde finnas någon form av krydda i texten. Inte bara köttfärs 😉

En reaktion på ”Idag tog jag sovmorgon

  1. Oavsett vad du tycker eller tänker om dina rader så vill jag påpeka att det är bra att skjuta vildsvin! Svin förökar sig med många kultingar och åtminstone i södra delarna av Sverige har de förökat sig alldeles för mycket. Jag vet att vildsvin skjuts här också, men det finns alldeles för många. Det gäller att hålla efter stammen!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s