Så blev det kväller igen

Tänk… att det går att slå ihjäl en hel dag utan att göra ett levandes grand. Ok, var till tandläkaren på förmiddagen och lämnade tillbaka ett impulsköp av en ful blus och sen var det inget mer. Jo, jag har plockat ur diskmaskinen och fyllt den igen för att den ska stå och småprata under natten. Tycker det är så härligt sövande hur det liksom småpyser och bubblar till någon gång ibland.

En av orsakerna att jag inte fick något gjort, var att jag satt i soffan och väntade på Margareta ”beskrivarblogg”. En orsak som var jätteviktig och jag såg verkligen fram emot denna höjdpunkt. Hon skulle vara med och bli intervjuad med sin bok Free Spin.
Hahahahahhaaa… jovisst ja… Go´kväll hette det ja och jag satt uppladdad med lite godis och glodde på Efter Fem. Hur urkopplad får jag vara?
Men… nu fick jag äntligen ta tag i och letade mig fram till SVT/play, så nu vet jag hur det fungerar. Har aldrig tagit mig före, för att glo på en liten dator kan inte va nåt, har jag tänkt. Men det gick ju bra… hurra! Margareta gjorde sig bra i rutan och mer fotogenisk (eller vad det heter) får man väl leta efter. Lugn och saklig som vanligt. Respekt!

Något nytt har hänt. Faktiskt. Det var i måndags. Då gick jag med Bamse, enkom för att köpa godis. Jag som nästan aldrig äter godis plockade på kvällen i mig så mycket att halva natten gick åt att kvida av magens krumbukter i tarmarna. Sockertopp? Knappast. Det gjorde faktiskt ont. Nu har jag under mitt gloende framför tvn mumsat i mig en hel stor påse Marianne. De där pappersomslutna godsakerna som bara ramlar ihop mellan tänderna med ett härligt krasande för att sakta och förföriskt glida ner i det längtande svalget. Har skålen framför mig just nu och sneglar på de sista fem som ligger där.
Eller kan det här bero på något inre motstånd för tandläkare?

Tja, dagarna går och idag har det hettat till där utanför gränserna. Väntat? Jomenvisst. Det är bara att ta det som det kommer för här i min lilla bubbla råder friden, förutom fem Marianne.

Gokväll och Fredens 🙂 Liljor

8 reaktioner på ”Så blev det kväller igen

 1. Alltså, du är knäpp! Marianne är den minst goda (för att inte säga tråkigaste, mest tandskadande etc) karamell som finns – kul att du hittade rätt teveprogram till slut ändå – fotogenisk eller vad det heter har jag nog aldrig varit, men tjejerna i sminket var duktiga. De duttade hit och dit och nu ska jag snart gå ut och tvätta bort härligheten. I morgon ska manne klippa håret klockan 11, ljudboken Free Spin kommer ut på måndag (fick jag höra i mejl från förlaget i kväll), Aftonbladet vill ha kontakt (det mejlet hade de missat igår) – får se om de hör av sig… Huvva/men godnattkram ändå!!

  Gilla

  1. Marianne är skitgoda för jag köper sällan karameller och har aldrig utökat valet ur det stora sortimentet. Tror att det bestämt var en protest inför tandläkarbesöket som gjorde det hela.
   Vilken resa du gör. Götapetter. Tur att du inte bär hatt för den skulle blåsa av i bara farten 😀
   Den där artikeln i forskartidningen var i mina ögon helt perfekt. Kröp liksom in under skinnet på mig. Är så himla glad för din skull OCH för de som köper och läser och kanske bereder en väg hem till en spelberoende och skamsen människa. Hoppas så!
   Kram och goförmiddag ❤

   Gilla

  1. Denna fredag är det ett extra årsmöte som jag är tvungen att gå på. Usch! Är fortfarande sekreterare i en styrelse och tack och lov bara ett halvår kvar. DÅ blir det slut med en fas i livet. Skönt.
   Kram ❤

   Gilla

   1. Det är rätt skönt det där med faser. Och att de kan ta slut. Är himla glad att fasen med Fas3 är slut, och nu att fasen leka taxichaufför till och från Ängelholm praktiskt taget dagligen. Inga styrelseuppdrag för min skull, och det är jag glad över. 😀 Kram! ❤

    Gillad av 1 person

 2. Marianne är så goda, men man blir ju så avskavd på tungan efter några nävar, så en hel påse, nej tack! Jag har helt spårat ur med dieten, så jag har ingen svårighet att förstå ditt godissug.
  Jag såg Margareta, klart bättre än tv4:as intervju och hon var verkligen fin. Jag ska nu ge min bok vidare till en vän som har haft/är spelberoende, hon hjälper nu till inne i stan på ett ställe, där de hjälper andra med spelberoende.
  Jag har inte heller haft så mycket så mycket för mig idag, tvättat och bakat en banan med mörk choklad i. Men du har ju varit till käftis, det är bra att ha det gjort.
  Kram ❤

  Gilla

  1. Vissa dagar bara försvinner. Den här dagen börjar nu med att äta upp de sista fem Marianne. Kunde ”hålla mig” i går kväll. Så. nu är det bara två kvar 😉
   Förmiddagen har varit ett enda ”skjuta upp”. Kram på dig med ❤

   Gilla

 3. Allt kommer på samma gång, jag har gått in i hjärdimman, funderar på att ta en lugnande för att helt enkelt lugna min hjärna som håller på att koka, men tabletterna är väldigt gamla, kanske inte mycket kvar av lugnande i dem. Tar ju inte sådana tabletter speciellt ofta om jag säger så.

  Nu har bostadsanpassaren från kommun ringt, jag har varit ner till grovsoprummet och kollat om de har något elurtag. Men de får de fixa, nästa vecka får jag alla papper, så nu är det på G, passar ju bra när jag ska ut med Frasse, då kan han få springa efter mig och elscooter. Sen pratar jag via messenger med Frasses nuvarande ägare, hon och hennes mamma kommer på lördag, jag ska baka något att bjuda på. Sonen hänger med, lika bra det han har också fått Frassesjukan. Sen en massa andra samtal och ikväll drar vi iväg till en zoo affär, ska köpa mat o vattenskålar, leksaker. Kram från en hattifnatt!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s