Äntligen…

… har kallelsen kommit till ortopeden. 11 november ska jag dit för undersökning och vidare åtgärder. Väntan är slut och tron på att äntligen få en förändring till stånd är i alla fall upplyftande. Funderar lite på om inte min ansökan till annan landstingsvård rullat in i min journal, men det är bara bra i så fall. En lite spark på ändalykten.

Annat som är bättre än bra är att jag slängt ut mitt åbäke till soffa (den där som man måste ligga eller halvligga i) och nu skaffat en liten två-sits, alldeles lagom för mig och Bamse. Han ska alltid ligga tätt intill tills det blir för varmt då han blänger till med en ursäktande blick som säger: nu drar jag.

Har inte så mycket att orda om idag eller också är det så mycket så det inte går att få tag i en enda trådända att dra i. Teaterträning idag och jag ser faktiskt fram emot det. Och det är bra, just det. Inga grubblerier om ditt, datt och dutt. En dag helt befriad från yttre påverkan eller hågkomster och hoppas att det ska förbli så ett tag. Leva i nuet och bland människorna som finns där utom dörren.

🙂

4 reaktioner på ”Äntligen…

 1. Bra med ortopedkallelsen! Och skönt med en mindre soffa – jag vill egentligen också slänga ut både det ena och det andra när jag ser mig omkring här hemma hos mig – men fixar inte sådant just nu… Det är vackert väder,blåsigt men varmt. Jagar möss. Städar skåp. Etc. Kram och skön helg!

  Gillad av 2 personer

 2. Alltid skönt när det äntligen händer något då man väntat länge. Speciellt måste det vara så när man har ont och lider av sin åkomma. Hoppas att du får den hjälp du hoppas på. Om jag fattar rätt så är operation inte bestämd ännu?

  Jag har själv haft lite turer sedan i somras, och nu har jag till slut fått en kallelse till operationsdag den 6/11. Det är inget farligt, och jag skulle överleva utan operation. Men kirurgen tyckte att jag var betjänt av att göra något åt mina besvär, så då får det bli så. Men jag kan inte säga att jag ser fram emot det. Jag har opererat mig flera gånger, för olika saker. Åderbrock, hallux valgus mm … men bävar nog mest för denna som kommer nu. Det har sina skäl att det är extra oroligt, men det handlar mest om praktiska skäl … ihop med eftervården.

  Härligt att du fortfarande håller på med teater. I vilken form är det nu?

  Kram och trevlig helg, kära vän ❤

  Gillad av 1 person

  1. Anar eller rättare sagt, så vet jag och kan tala om att Renu 28 är verksam på de flesta ställen 😉
   Det där med teater går visst aldrig ur. Jag börjar förstå varför. Det är inte det att jag vill stå på scenen utan jag vill jobba med och outside med det. Förmodligen är det skaparnadan och formgivningen där jag inser att mitt öga ämnar sig bättre där än någon annanstans. Nu i den här åldern är jag heller inte så timid och förstående inför mångas individuella åsikter. Vågar stå på mig och faktiskt, vid det här laget, vet bäst. Ganska befriande ska jag tala om och det är klart – livets skola ger lite skinn på näsan.
   Igår tände det till entusiasm hos en av deltagarna när de två primadonnorna visade vad de kommit fram till. Då steg en fram och frågade om vi inte skulle kunna ha en till. Då har numret i sig väckt något hos en av deltagarna, så nu fylls Sarah Leander och Anna-Lisa Eriksson på med Brita Borg (som Fat mammy Brown) och sånt ger mig teaterglädje. Människor som vågar bjuda på sig själva. Härligt!
   Kraaaam på dig och allt blir bra i slutändan ❤ ❤ ❤

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s