Ska väl ta och…

… åka upp till röntgen idag. Bilder skulle vara tagna en vecka innan besöket på ortopeden. Gick nyss förbi bilen och såg att det var lite is på rutorna. Bara det gör mig håglös inför företaget. Det är Gnäll-Ann som skriver så nu ska ni veta att det kommer inget positivt ur fingrarna.

I går höll jag på med västen som jag ska ha på lördag. Hahahahaa… den blev för stor. Likaså byxorna jag sydde med inrådan från expertisen som alltid vet bäst. Jodå, det finns en sådan här i huset. Kallar sig designer t.o.m. Trots mina protester att jag inte ville ha en hel jädrans säck runt akterkapellet, så vidhöll expertisen att jodå… så ska det vara för du har en minimal bakdel som behöver döljas och västen döljer det mesta.

Kviiiiiiiiiiiid. Vad ska jag ta mig till? Arg-Ann dök upp när jag var som mest brydd och nästan grät. Hon plockade ner ett par tajta svarta byxor som jag aldrig vågat använda. Satte på mig dem och en svart jumper, dekorativt broderad med silvriga paljetter. Då blev jag nästan som Glad-Ann och bestämde mig för att ja, jädraranåda… det här ska jag ha! Bror min får väl spader kanske men det är nu inte hans kalas utan det är hans fru som fyller 70 år. Festmåltid på fint värdshus och många gäster. Däribland jag eller så får jag skicka Glad-Ann som klarar av det sociala livet utom väggarna. Japp. Så får det bli!

Borde inte gnälla om mina medsystrar Annorna, men de lägger sig i det mesta jag gör – på gott ont. Det är bäst jag slutar nu, för dagen har bara börjat.

………….

Nu börjar det mörkna utanför fönstren. Hon Glad-Ann har precis kommit hem ifrån att ha varit med sin dotter och inhandlat present till den där festen hon ska gå på.
Tänk att mammor alltid ska surra om sina barn och vad och hur de mår och har det och ja, jag vet inte vad. Hur som helst så tyckte dottern att hennes mamma absolut skulle ta de tajta byxorna och festliga jumpern. Strunta i vad andra ska tycka för vi ser alla ut på olika sätt, hade hon sagt. Tja, jäntan har rätt, det håller jag henne för, men nog är de i tajtaste laget. Dessutom är Glad-Ann hjulbent. Stööön… fnissss…

Någon röntgen blev det inte av idag. Och tur är väl det för om hon skulle få se de bilderna innan lördag, blir det nog inget kalasande alls för hennes del. Hehehehe… nog kan jag vara gnällig men för det mesta är jag faktiskt rätt så snäll i mitt gnäll. Så de så!

🙂

2 reaktioner på ”Ska väl ta och…

  1. Du är för det mesta snäll – så det så! Och ta de tajta brallorna och finglittertoppen – och känn, känn att du är fin! Brorsan kommer att se det och känna det han också, och hans födelsedagsfirande fru också! Ha kul!!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s