Frågor som återkommer

 

Det är enerverande. Jag har tre frågor som ständigt återkommer var och varannan dag. Det är uttömmande och det stjäl energi. Går igenom dem varje gång för att få rätsida och kunna skaka dem av mig. Det är inte meningen att gå och älta det som passerat, men när jag nu fastnat i det nätet så fungerar jag som vilken fisk som helst. Ju mer jag sprattlar för att komma loss – ännu mer sitter jag fast.
Jaja, en ska ändå se framåt och glömma när tankar och åtbörder inte räcker till. Och visst glömmer jag – varje dag, när något påkallat ligger under händerna, eller när sinnet befinner sig upptaget med något distraherande.

Nåväl, så går livet vidare med den ena överraskningen efter den andra. För närvarande har jag upptäckt att det inte gör så himla ont längre i ben och höft som legat och tagit 95 % av den ordinarie livsföringen. Är det så enkelt att; får det skava tillräckligt länge så befinner sig skelettdelarna mot varandra och det vet jag att själva skelettet i sig inte har några smärtnerver. Det är i så fall både bra och dåligt. En viss reducering har skett och då återstår endast utskott och nerver som löper runtomkring som ställer till. Möjligt – har inte en susning.

Fingrarna vill inte idag. Synapsen stängdes abrupt, när jag fick ur mig det här lilla.
Var väl inget mer kan tänka och förlitar mig på att denna dag ska det återigen infinna sig det som väcker livsandarna och skratt som förlöser. Det gör det ju också – hart när varenda dag. Så de så!

🙂

 

 

En reaktion på ”Frågor som återkommer

  1. Kanske är det som du säger, att skelettet inte känner – skit i vilket, du får din operation och det kommer att bli bra; dina tjatigt återkommande frågor lär du kanske inte hitta några svar på, historia är historia och visst kan ”man” få sig själv att skriva om den, men f-n vet om då tror på sig… Kramar dig i tanken

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s