Inte ens halvfärdig…

… men nu ger jag upp för idag.

20200104_160344[1]

Den sitter i alla fall ihop och en människa kan stå inuti – sticka ut näbben och kokoa. Gjorde ett kardinalfel med att använda färgpigment med vatten som grund, men har lagt på olja och terpentin. Det luktar för jä..t. Bamse är livrädd att gå förbi och undrar vad det är för elände matte släpat in i huset.

Nu ska jag ut och knycka resten av kartongen, som jag hoppas finns kvar utanför porten bredvid. Det gör den säkert för vissa har en benägenhet att släppa vad de har för händerna och låta skräp och sådant som ska till återbruket ligga tills kvartersvärden tar hand om det. Jag kan figurera en sådan även ikväll. Nu får den ligga till sig att torka och vi ska ge oss ut på promenad förbi affären och köpa Karlssons Klister. Ett av byggmaterielen som behövs mera av. I morgon ska det bli visare på klockan och finesser runt kanterna. SEN ska den målas på riktigt.

Stök och krök – kaffegök.  😀

6 reaktioner på ”Inte ens halvfärdig…

  1. Hahaha … det ser ju jättebra ut 😀
    Vad duktig du är! ❤

    Kan du kolla på mitt senaste inlägg om nyårsaftonen igen? En besökare säger att bilderna är för stora och sticker iväg ut på sidan? Det blir inte så när jag tittar själv?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s