Jetströmmen…

… som viner ovanför mitt huvud av teknikens framfart så har jag nästan kollapsat av utmattning.
För några år sedan försökte jag göra en hemsida och det gick väl si så där. Den har legat i träda i tre år nu, efter att jag på den sidan och då, kunde göra ett ”klick” in till wordpress. Och det klickade jag på. Sen dess har jag hållit till här, och tack och lov för det, för jag vet inte hur jag skulle ha klarat mig utan er som befinner sig här hos mig då och då.

Hemsidan har varit överkomlig när det gällt kostnad och jag har tänkt att så småningom sätta fart med den. Men så fick jag meddelande om att de inte kunde dra den årliga summan från mitt konto och jag såg även att summan mer än fördubblats. Sen… satte drabbningen igång via mail. Och tack vare ett tålmodigt och trevligt bemötande så tror jag att det har löst sig. Nu har jag blivit erbjuden en rabatterad kostnad – samma som förut och jag hoppas nu bara att inte den här sidan på wordpress försvinner i villervallan. Men gör den det så vill jag bara meddela att jag inte dör lekamligen. Kanske det blir ett år till, men sen måste jag som Helena, min systerdotter kanske ta itu med uppgiften att klura ut ….. uuuääärk så jobbigt.

Idag på em ska jag till narkosläkaren och han ska få konstatera att jag minsann är beredd till operation. I morse kunde jag knappt gå framåt trots grannens käpp. Hmm. Dessbättre lear det igång under dagen så jag kan gå som folk, något så när.

Entusiasm är det bästa jag vet. Både från mitt håll och andras. Jag måste lägga ut en bild på prima primadonnan Zarah Leander Vilken jag var hem till igår kväll för att prova in eller ut eller upp. Hon översteg min innersta förväntan med hästlängder. Det kallar jag en entusiastisk gammal skådis som aldrig ger upp. Peruken fortfarande i sitt nät och ofållad klänning, så tar hon sig ändå magnifik ut. Över 80-strecket och sjunger jättebra. Hurra för ENTUSIASMEN 😀

20200108_171330[1]

 

6 reaktioner på ”Jetströmmen…

  1. Hej på dig Margareta.
   Narkosläkarbesöket är inte förens 15.30 och jag har precis skrubbat hela mig.
   Men håll med om att dessa äldre damer är fenomenala. Först ska Zarah in som avbryts av Anna-Lisa Eriksson och som tredje som tränger sig in i duellen kommer Fat Mammy Brown och träta uppstår om vem som är störst bäst och vackrast, men försonas i en gemensam slutsång.
   Jag är stolt över att få vara med dem och att de kallade på mig som stöttepelare. 😀

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s