Blodtryck upp och ner

Nu har det gått någon dag eller om det var i tisdag som jag reagerade över en intervju med en kvinna som satt i någon form av instans i bevakandet av skydd mot sprängladdningar. Har letat efter just det nyhetsinslaget men hittar det inte, men av vad jag förstod sitter hon i något slags departement som ska hålla reda på var sprängmedel finns och hur det förvaltas på bästa sätt. En lite lagom rund och stillsam dam som uttrycker sig som så, när reportern frågar hur vi ska komma till rätta med all dynamit som tycks finnas till hands för de kriminella: ”Njaa, vi får väl gå ut och titta efter lite mera”. Två gånger så hon det. Uuuääärk…

LITE MERA? Det slog mig då och i ren ilska slog jag näven i soffbordet. LITE MERA?????
Va? Det första jag tänkte på var att hon sitter och ska vara involverad i landets säkerhet och därtill sannolikt uppta en hiskelig lön. Skattepengar till en tramsmaja. Ggrrrrrrrrrrrr… som om hon skulle ta och gå ut och titta en gång till, om katten satt på bron och ville in.

Så… nu har jag lyft bort det ur hjärnan och lagt det här. Få se om det hjälper. Och egentligen är det underligt hur vissa saker kan fastna. Jag behöver väl inte reagera över sådana struntsaker för det är naturligtvis 99% av befolkningen som inte gör det. Det skulle naturligtvis förklara att det bara är jag och trösterikt nog, några andra till som ser flatheten. Titta ”lite” mera. Moahahahaha….

Vad beror det här på? Måste vara mitt blodtryck som åker upp och ner. I tisdags morse vaknade jag och såg på siffrorna att jag hade 120/112. Då blev jag lite rädd och ringde upp vitrocken och fick en ny sorts tablett utskriven, eftersom jag av den först utskrivna tabletten gav mig kliande fläckar på axlar och rygg, därtill knölar på de samma. Ja, även på skinkorna. Har ni hört så tokigt. Men nu tog jag en av de nya i går kväll och nu är det tillbaka. Kliat och en ny knöl på skuldran. Grrrrrrrrr….  Så nog är det blodtrycket som gör mig gnällig och, dessvärre, lyhörd för tramsiga säkerhetspersoner som ska bevaka mitt land.

Idag ska det bli fotvård för hela slanten. Min vän en trappa upp ska ta mina eftersom jag inte längre kommer ner för att klippa naglarna och hennes naglar har jag klippt de senaste åren. Längtar något alldeles fruktansvärt efter den förbenade operationen som ska göra mig till människa igen. Då kommer sannolikt blodtrycket att befinna sig på normal nivå och jag blir snäll och beskedlig igen.

Kanske.
😀

 

 

 

6 reaktioner på ”Blodtryck upp och ner

 1. Nej för bövelen, bli aldrig snäll och beskedlig, finns mängder av dessa käringar i vårt land, de kan inte uttrycka något som helst förståelse över allt som har gått fel. De försvarar allt skit med näbbar och klor, ingen naturlig reaktion på hela havet stormar i vårt land inte.
  Jo, även jag fick tuppjuck på den idioten och tänkte samma banor som dig. Men var kom hon ifrån?
  Kramen påre!

  Gillad av 1 person

  1. Ja det var en underlig kvinna och det vet i f… var man kan hitta det inspelade. Där håller högsta ort i regeringen på att verkligen ta sig ton att det SKA ta ett slut. Nästan att det låter som han menar vad han säger och så ner till rikspolischefen som uttrycker samma javlaranammasvada och så kommer kärringen in och bagatelliserar – förringar med orden att de kanske ska ta och går ut och TITTA LITE NÄRMARE på problemet.
   Oj, nu steg blodtrycket igen 😀
   Kram på dig också!

   Gilla

 2. Var hon inte på samma ställe där fd polischefen numera vilar, de som skickade ut en broschyr om hur vi ska ta hand om oss när samhället slås ut. Heter väl några bokstavskombinationer … står still i knoppen.

  Gillad av 1 person

  1. Strunt samma för nästa gång ska jag vara mer uppmärksam, men ibland går det för snabbt med intervjuerna, så förmodligen tyckte reportern att hon var för svamlig och ointressant.
   Hos mig bottnar det i attityden hos den som tror sig sitta säkert i sadeln. Liasom 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s