Hjärnblödning kan man få …

 

… för mindre. Angående spridningsmöjligheterna via media, som t.ex facebook går det att få in allt möjligt i flödet OM jag nu, som det visat sig, råkat fått in en hyena som törstar efter blod. Nu är det så att det dyker upp bekanta som man nyligen träffat som vill bli vän och det är klart att jag accepterar. Tills motsatsen bevisas av extrem dumhet hos berörd, så är det dags att sätta ner foten, och nu är det gjort.

Jag fick in i mitt flöde en delning av den det berör, om hur en kvinna blir till köttslamsor i en isbjörns käftar och att det skulle ha skett under loppet av några minuter. Det skulle ha skett någonstans i världen – var vet jag inte. Jag tittade inte på klippet, det skulle jag aldrig nedlåta mig till och istället går jag in på hennes sida och frågar vad fan hon håller på med. Ber om förklaring och att hon gärna får höra av sig. I något så när prydliga ordalag fast svordomarna dånade i öronen på mig.

Vad tycker ni? Ska människan dela slikt – för det innebär att en kvinnas dödskamp alltid kommer att befinna sig tillgänglig att titta på för hennes barn – hennes make – hennes ev. föräldrar, släktingar, vänner, osv.

Hallå… jag stegrar mig som en ilsken märr emot sådant. Det gäller för mig, inte just bara det här för det förekommer alldeles för ofta att med en mobils möjlighet filma katastrofer och lägga ut dem på nätet innan ens de anhöriga har en aning om att någon anhörig ligger död på en väg eller som nu – söndersliten av världens mest blodtörstiga djur.

Det finns en annan sida och den hoppas jag på. Nu om dan går det att göra fejkade filmsnuttar och hoppas innerligt att det är så. Att de hyenor som törstar efter blod halkar in på en bedragarsida och blir av med pengarna på bankkontot. Moahahhaha….Milt straff förstås men vem vet? Hut brukar gå hem.

 

 

 

6 reaktioner på ”Hjärnblödning kan man få …

 1. Usch – jag försöker kolla om nya vänförfrågningar har någon ”pålitlig” vän gemensamt med mig – det du berättar har jag tack och lov sluppit, sicken skit! Så sjukt – släng ut kärringen! Fort! Och kram på dig

  Gillad av 1 person

  1. Jo det ska jag göra, men först ska hon få en chans att förklara sig för jag frågade hur hon kunde sjunka så lågt. Jag går som regel inte in mer än någon gång pr dag p åfacebook, så jag ska se om det hänt något i morgon.
   JOdå vi har 6 gemensamma vänner i kören, du vet.
   Kram ❤

   Gilla

 2. Har inte ens Fejsboka, så jag slipper allt sånt s… väldigt lugnt och fridfullt, måste jag säga. Missar nåt viktigt??? Tror jag inte. Missar en hel del irritationsämnen i alla fall.
  Kram!

  Gillad av 1 person

  1. Har funderat länge på att det är dags att lägga ner, där också. Eftersom jag inte är särdeles aktiv så faller det bort mer och mer intresse, båda av mig och andra. Tror inte att någon skulle sakna mig nämnvärt. Tvekar lite för jag har en minnessida över gubben min som gick bort, men… även det är ju historia och ingenting är beständigt.
   Kram på dig du förståndiga 😀

   Gillad av 1 person

   1. Förståndig? Vet inte. Lat kanske? Eller ”konflikträdd” HAHAHAHAHA!!!

    Nä! Tycker bara det är så onödigt att vältra sig i ledsamma, otäcka, våldsamma, hemska, deprimerande (och så vidare) händelser. Det tar bara en massa god energi och gör om den till negativ.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s