Liten fotnot

 

Idag vill jag inte skriva för jag har inget att skriva om. Eller så har jag så mycket att skriva om så jag inte mäktar med dagordningen. Sitter mellan två hötappar och önskar att vinden ska få fatt i det som tynger. Blåsa det bortom horisonten och plantera sig lite utsocknes för omväxling skull. Det är visst bra med växelbruk har jag hört och anammat när jag förr om dan brukade jordlotten. En liten aria på hundra kvadrat. Obetydlig i storlek men mycket givande.

Inte ens fingrarna vill. Det står still. Synapserna har beckat ihop – fantasin bortom räddning – förnuftet mellan strumpan och skosulan – återstående funktioner har tagit semester. Återkommer med hopp om bättre tider.

😉

4 reaktioner på ”Liten fotnot

 1. Tror det är en sån dag idag, även här har det beckat igen. Glömde tömma kylen, glömde hundmaten när vi åkte från Addarsnäs till Sumpan – som tur är har jag hundmat här också, och fick handla det som skulle funnits i kylen här… Stressad är jag när jag glömmer så här, jag vet vad som stressar mig, vet du vad som stressar dig? Varm kram i alla fall.

  Gillad av 1 person

  1. Ja, du ser hur vi har det 😀 Eländes elände.
   Jo, jag vet vad som stressade mig idag. Hade dubbelbokat. Ett viktigt möte före årsmöte och glömde bort att det var barnbarnets födelsedag.
   Men det löste sig, jag kom lite senare till uppvaktningen och har nu fått tanka lite familj, och det känns bra. Därtill fick jag veta att både min dotter och sonhustru ska börja med nya jobb. Äntligen. Blev så glad så jag blev tvungen att snyta mig. 🙂 ❤ ❤

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s