Färgklick

20200127_101418[1]

MATTEEEeeeeeeeee vem är det där?

En ny bekantskap utefter kisssstråket prydde vår väg i morse. Som en glad färgklick mitt i allt det gråbrungröna, som även uttrycks grbrgr i andra sammanhang. Bakom planket ligger parallellgatans villarad ovetandes om det nya alstret som måste ha kommit dit från sent igår eftermiddag.
Om klotter är konst eller kludd är en omtvistad fråga och ger mig inte närmare in på det. Men ett vill jag tycka till i saken och det är att det ligger en mening bakom. Kan vara hur tafatt som helst men det finns ändå en mening. Sitter just nu och kluddrar ord som jag egentligen inte vet om varför men det finns en mening och i mitt fall handlar det om kommunikation. Brist på fysisk närvaro av en like, om dock en liten Bamse, och tar till det virtuella tillvägagångssättet.

Tänk att det är plusgrader i januari. Mig veterligt har jag inte upplevt detta tidigare. Iofs bra att grundvattennivåerna ökar och som kommer oss till gagn så småningom. I den ålder jag befinner mig i så vågar jag påstå att snö är överskattat och frost och kyla kan dra dit pepparn växer 😉

2 reaktioner på ”Färgklick

  1. Visserigen blir det så mycket gråare och tristare när det inte finns nån snö som lyser upp, men nu är det snart februari och inget snökorn syns inom sikte, så nu känns det som det lika gärna kan kvitta.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s