Svaret kom…

… via ett samtal. Så skönt med en röst som kan både höra och förstå samt ge svar på frågorna.

Det här kom vi fram till:

Ortopeden skickar över mina handlingar till Löwenströmska för att de ska göra en bedömning om de kan och har tid för åtgärd. Blir svaret från dem nej, ska jag omedelbart återkomma till ortopeden här hemma OCH blir återinsatt i den kö jag befinner mig i. Säger Löwenströmska ja, får jag åka upp och bli undersökt och ett bestämt datum i handen när jag åker därifrån.

Återigen visar det sig att om jag behåller fattningen och själv är vid mina sinnens fulla bruk, så flyter det på. Flowet, som det populärt heter nu om dan. I min värld just nu känner jag bara en enorm tacksamhet och kan tro på att ännu en gång få återinträda i  det liv som fanns tidigare. Tror att de flesta förstår lite grann varför. Livet är inte särdeles långt när vi når över 70-gränsen. Det kan i princip hända vad som helst. Livet ska naturligtvis ta slut och det handlar bara om när. Och det är klart att vi försöker skjuta detta framför oss, så länge det bara går. Eller huuuuuur?

🙂

4 reaktioner på ”Svaret kom…

    1. Precis så. Och det är som i ordspråket du har idag. Det är vägen som betyder något. Målet kommer vare sig vi vill eller inte. ( iallafall något ditåt 😉 ) Tack, tar gärna emot en kram 🙂 Så kram själv ❤

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s