Beredd… tror jag

20200212_141724[1]

Nu står de där. Väl grundade och i det önskade formatet. Ok, fritt spelrum för det ska bara bli en som ska anammas av en vän. Tog mig friheten att såga till en lite högre masonitbit, för man vet aldrig.

Varför gör jag så här? Tja, när jag i alla fall håller på och har kommit igång så slipper jag att göra rent penslarna och leta efter skruvkorkarna till tuberna. Inte heller behöver penslarna stå och torka ihop. För all del, jag fick en väldigt stort antal av Solglimten i mitt bloggflöde, då vi träffades. Sen får jag ge fanken i att koka potatis som bränner sönder mina kastruller.
OCH… ett telefonsamtal från läkarenheten om att i morgon ska jag få en kortisoninjektion i höften för att slippa ha så sabla ont, vilket gör att jag aldrig kommer igång med någonting. OCH så kollade jag blodtrycket en timme efter samtalet och det hade sjunkit ner till nästan normal nivå. Slutstressad alltså. Äntligen en hjälpande åtgärd. Halleleluja! 🙂

Men fy så svårt att hitta det berömda ”gyllene snittet” på 25 cm bredd och 50 cm höjd. Hur gör jag. Har glömt uträkningen så det får bli på en höft. Just det, en höft. Moahahaha 😀

 

8 reaktioner på ”Beredd… tror jag

 1. Lycka till med gyllene snitt eller vad det nu var – glad att du får cortison, kanske lindrar det, själv har jag just kollat med förlaget, och jo, min bok finns som e-bok, utan information till mig – jag såg det när jag tittade in på storytel, och frågade… Skittrist kontakt, eller snarare brist på kontakt. Kram på dig hur som helst

  Gillad av 1 person

 2. Då måste det bo en konstnär i mitt hus. Någon hade i alla fall fixat till vidbränd potatis. Det kändes genom det där förbaskade moderna påfundet, ett ventilationssystem som häller in luft i lägenheterna. Och, drar med sig dofter från andra lägenheter emellanåt.
  Min brandvarnare satte igång att vråla. Verkar vara en smula överkänslig, minsann. Moaahahahaaa

  Gillad av 1 person

  1. 😀 Helt klart en tokig konstnär som bor i ditt hus. Hen går väl ifrån bara för att rätta till en liten detalj och därmed fastnar i flödet av inspiration och glömmer både potatis och världen. 😀

   Gilla

   1. Hehe… kan just undra vem det är. Kunde kanske vara kul stifta bekantskap. Bara rent professionellt alltså! En konstnär och en författare (Jag, alltså, om jag säger att jag är det, så blir min historia publicerad. Eller hur?)

    Gillad av 1 person

 3. Känner att jag är sist på bollen här, men jag Är här.
  Gjorde mig så glad att se att kreativiteten tar nya tag, du kommer må så gott av att hålla i penslarna och blanda färger igen.
  Äntligen en kortisonspruta på rätt ställe och drama blev det med hissen, sjutton så jäkla jobbigt just när du skulle iväg. Som om, när man äntligen kommer iväg, ska verkligheten lägga till ett sista hinder.
  Underbart om du nu slipper värsta smärtan, fram till operation.
  Öser in ❤ och Kramar lägger en stor hög här, bara att ösa ur!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s