Inte ett dugg skrivnödig

 

Sitter mest och läser och lägger en kommentar här och där och ”gilla”-markerar om att jag varit in och hälsat på och läst.
Nu ska jag ta en paus och återkommer om en stund.

Så, nu vet jag varför jag inte är skrivsugen och det beror ju på att jag skrivit, eller rättare sagt kräkts, ur mig via mejl till en lyssnande medmänniska. En lång harang i går kväll och en nu på morgonen. Inte undra på då!

Men för att återgå till stunden omkring mig just nu så gick jag förbi målarlådan med alla mina gamla färgtuber. De blev nerslängda där för tre år sedan när jag flyttade in här i lägenheten. Sen har den stått stängd och glömd, så gott som, tills för ett kort tag sedan då jag skulle göra mig till och ta upp måleriet igen. Moahahahaaa… 😀 Inte en enda tub har tillstymmelse till liv. Inte ens den stora, nästan oanvända i zinkvitt. Uttorkad och hård som cement. En och annan acryltub verkar ha hälsan i behåll men jag föredrar olja.

20200216_132513[1] Nu får jag ta tag i det här och skicka alla lik till återbruket. Införskaffa lite nytt i mindre mängd och därefter och härmed vara lite mer skötsam. Men, förstår ni, i den gamla tiden då fanns inte hejd på aktiviteten. Färgerna och målandet var något jag nästan dagligen sysslade med i både kvantitet och glädje. Som tur är har jag färgpigment i pulverform kvar, så helt barskrapad är jag inte.

Jag vill så mycket. Känns det igen? Säkert hos en och annan som upplevt detta fenomen. Vill, men kommer inte igång. Vad det sen beror på har var och en sina egna förklaringar på förstås.

😀

 

 

3 reaktioner på ”Inte ett dugg skrivnödig

 1. När jag anlitade en personlig tränare för ett tag sedan mantrade han in i mig att ”varje steg räknas”. För oss bloggare kan vi väl ha som devis att ”varje ord räknas”. För att ha skrivkramp tycker jag ditt inlägg både är intressant och personligt.

  Gillad av 2 personer

  1. Kramp har jag kastat av mig för länge sedan och förvandlat det till ”fingerjympa”. Och tänk, det kommer alltid något ur det också. För mig är rubrik och slutknorr ganska viktigt, för det lärde jag mig en gång att det var. Inte alltid det lyckas men vad gör det – idag? 😀
   Tack för respons!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s