En dag med kontakter

För ovanlighetens skull har det varit en sådan utan att jag behövt lyfta ett finger. Bara ta emot och bli glad när telefonen ringer och någon vill prata av sig med bara mig. Som fågelkvitter i örat och som fortplantar sig långt in i själen. Inget gnöl utan bara att prata av sig och höra min röst. Ett resultat över mitt beröm på teaterträningen som hade lyft vederbörande. Trots mina hårda nypor men med alternativet som leder uppåt och framåt i det sammanhanget.
Nummer två var dottern som var pratsjuk. Inte något som händer allt för ofta och då sitter mobilen som en löddrig biltvättsvamp mot örat mitt. Jag suger i mig varenda skvätt och när jag avslutar samtalet är svampen torr och jag lycklig.
Nummer tre ett sms från en vän som frågar om vi kan träffas i morgon. Klart vi kan.
Ok, lite egen initiativförmåga uppbragte jag med att våldgästa bror och svägerska ute på landet på eftermiddagen. Bamse fick springa av sig utan koppel och släppa på sina tryck lite var som helst.
Nummer fyra, väl hemkommen ringer det igen och Tussan Rak och Kavat (min systers barnbarn) tjoar i luren: Kom hiiiiit… vi saknar dig! Ok, till helgen.

Oj, vad jag är populär – eller är det vädret?  Klart det är vädret. Alla blir glada när himlen är blå och solen lyser på oss. Det gjorde den redan i morse när jag blev tvungen att avsluta sängläget och ta mig ut på morgonvändan. Kom in igen och sparkade igång dammsugaren och befriade alla kvalster som bosatt sig i mattorna. Hitintills har jag ju inte klarat av det på ett par månader och måste nog tillstå att den där fjuttiga sprutan med Cortison förmodligen gjort lite verkan ändå. Eller är det att jag fått ett bestämt datum för undersökning på Löwenströmska den 3 mars? Dessutom hann jag med en tupplur efter manövern med dammsugaren.

Det har, hur som helt, varit en bra dag – en social dag med roliga kontakter.

😀

5 reaktioner på ”En dag med kontakter

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s