Storforsen

Jag var där. Kände kraften. Urkraften som obändigt forsade fram utan hänsyn till oss människokryp som stod och glodde så imponerade. Den ropade att: akta dig, för kommer du i min väg har du inte en chans! Detta hörde jag bestämt, där jag stod mitt i dånet och kände den fuktmättade luften mot ansiktet.
Ett minne jag har kvar och tänker nu i stunden som är, att blodet i min kropp förmodligen löper ännu fortare genom alla ådror och kärl, i den boning som är min. Ett kretslopp utan slut. Lika för oss båda.
Långsökta tankar en morgon som även den ska förvandlas till ett kretslopp i tiden som är.

Gomorron 😀

 

2 reaktioner på ”Storforsen

  1. God morgon min vän – omloppet fortgår ännu, och det ska vi väl vara glada för. Jan äter sin frukost, jag gick hit för att inte se när han spiller det alltför löskokta ägget på sin nytvättade morgonrock – om, borde jag skriva. Trött fast nyligen vaken, Molly o jag har varit ute och vi åker till Addarsnäs senare på förmiddagen. I eftermiddag ska jag till distriktssköterskan så att hon får kolla på utslag jag fått under brösten. Någon läkartid gick inte att boka, men väl tid hos henne. Så, jag packar igen. Kram på dig

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s