Blidder bladder

 

Känner att fingrarna behöver motioneras lite efter ett par dagar i glädjerus. Har inte tänkt på annat än framtiden och det var väldans länge sedan. Än greppar jag inte vardagen med allt jag vill göra men det är inga problem. Dammråttorna håller ställningarna till jag kommer hem igen så småningom. Lika med allt annat pyssel, som linneskåpet som gapar tomt och tvättkorgar som är stupfulla. Det där som förmodligen ligger mer hos oss kvinnor vad gäller våra hem. Skulle jag ta en bild på skriv- och databordet skulle jag få skämmas ögonen ur mig. Men det handlar mera om lust och faktiskt… lite sug i fingrarna att ”lägga tillrätta” har infunnit sig. Inte bara sitta och håglöst glo in i skärmen för att åstadkomma något.

Idag gick jag in på Telenor och letade mig in till min sida under mkt bök, för jag tycker att det börjar barka åt fanders med summan jag betalar. Det är ju de små utgifterna som gö`ret. Har tillgång på surf på 20 Gb och använder 0,1. Nu har sonen fått ett uppdrag att leta efter bättre alternativ. Något ska han kunna stå till tjänst med. Vad ska vi annars med ungarna till? Bara denna åtgärd från mitt håll betyder att håglöshet och det där ”spelaringenroll-attityden” krackelerar. Gick även in på skatteverket och fick reda på att det går att deklarera den 17 mars och att jag får tillbaka ca 5000 kronor. Tjo flöjt, och vad ska jag göra med dem?

Stora ryggsäcken kom till användning idag och packades full på väg hem från affären. Tungt men välbehövligt. Normalt går jag in som hastigast utan att använda kundkorgar, och tar inte med mig mer än vad jag kan lasta på armen. För att axla åbäket så fick jag en trevlig flicka ur kön att hjälpa mig. Hon vågade inget annat för min röst hörs väldigt tydligt s.a.s. Belönade henne med ett uttryckligt tack och ett stort leende. Gamla tanters leenden är inte att förakta. För i regel är de ganska tillsnörpta. Tanterna alltså. Iaf här på min gata i stan.

Nu kommer jag inte att kunna vara med på scenen med teatergruppen men min stand-in; komediennen Irene Sangemark tar över.

Bildresultat för Irene Sangemark

80 år har hon fyllt och still going. Med ett STORT leende 😀

 

 

 

 

 

 

7 reaktioner på ”Blidder bladder

 1. ”Like” är för klent, blir bara så jäkla glad över dig, skit i dammråttor etcetera, sonen kan väl tvätta medan han fixar ditt internetabonnemang – eller dotera!! Kräv! Säg att du faktiskt inte kan, inte orkar, inte är så jäkla duktig just nu. Att du väntar på din nya höft och behöver ta igen dig. Kramar i massor!

  Gillad av 1 person

 2. Hallon har jag, 99:- för oss som är 55+. Fria samtal och en massa surf varje månad (som jag inte utnyttjar) men allt plussa på till nästa månad inget går förlorat.

  Gillad av 1 person

   1. Det är lätt att byta, gå in på hallon.se och kolla över vad du får. Tror du kan byta till hallon på den sidan. De sköter allt med din gamla operatör. Hallon använder operatör ”3” (tre) nätet.

    Gillad av 1 person

 3. Jag håller faktiskt med Beskrivarbloggen, se till att ungarna kommer över och hjälper dig städa av och tvätta. Var väl själva faAn som jag ibland säger, om de inte kan uppbåda lite kärlek och omsorg om mamma sin. Nu får du steppa upp för dig själv och be dem om hjälp. Lycka till! Hosta upp dig, sniffa till på en dutt ammoniak! Nu jäklar!!
  Massa Kraft Energi o Jäklar Amanda!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s