Helt obegripligt…

… något har hänt med det tekniska. Va va de ja sa……. 😀

Skriver väl lite i alla fall eftersom jag nu varit vaken en timme. Då kl 04.00 hade de första flöjtarna kommit ur skogsdungen utanför. Nu har en duva börjat kuttra – första dagsturen av busslinjen har kört förbi – en dam är ute med sin hund i mörkret. För det är det fortfarande, och lite dimma.

Här på skärmen har det hänt grejer. När jag som vanligt kommer in så ser sidan helt annorlunda ut. När jag ska svara på beskrivarbloggs sida så uppmanas att jag är okänd och ska logga in och skriva mailadressen. Gör så och det räcker inte det heller. Nu sätter jag punkt för att se om det här över huvud taget kommer in på bergalott.

🙂 gomorron i så fall.

9 reaktioner på ”Helt obegripligt…

 1. Teknikens under…är bra så länge det fungerar 😏 Här syns det i alla fall 😊 (även om jag inte ser vad jag nu skriver, vit text mot vitt botten 🙃, men det ser jag när jag skickat kommentaren ., nu bara tre smileys på en annars tom vit ruta). Hoppas teknikstrulet klarnar!

  Gillad av 1 person

 2. Ack denna teknik! Särskilt när det gäller wordpress kan jag tycka. Men du syns här på läsaren i alla fall. På iPaden. Får väl ta en titt till när jag väl klivit ur sängen och kommit så långt som till datorn. Men det är segt idag. Ögonen vill liksom inte öppna sig riktigt. Kram!

  Gillad av 1 person

  1. När jag är uppe om nätterna har jag så ont så det går inte att sova. Efter någon timme börjar medikamenterna att verka så jag kan somna om. Blir lite snedvriden dygnsrytm, men jag är van numera. Blir väl ordning efter att fältskären gjort sitt 😉

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s