Karma… eller vadå?

Visst måste väl de flesta ha ställt sig frågan: vad har jag gjort för att behöva…?

Som jag tydligt deklarerat vid det här laget så, ska jag alltså opereras på tisdag i nästa vecka. Av förståeliga skäl med virus, har tanken kommit att det kan bli manfall på de som ska fixa det åt mig. Så dumt tycker jag, att tänka så, för nu har jag väl inget mer att sota för.
Nähänä… vad uppkommer då under min vänstra framtand i underkäken. Joho då. Var! Har haft lite besvär till och från under ganska lång tid, men har alltid lyckats häva det, men nu känner jag att det gör mer ont än vanligt. Jag svär och muttrar och drar i underläppen och stirrar upp på mig själv i spegeln. Helt vild. Håret på ända och ögonen stora som tefat och en läpp i nävarna.
Jaja, jag skrattade också.

Sådana gånger blir det lite glapp i huvudet på nå vis. Så även nu. Får inte ha den minsta lilla infektion när man ska upp på operationsbordet. Inte ens ett litet nageltrång och så har jag en liten vit varplupp mellan läppen och garnityret. Vad göra? Snurrar gör det. Ska jag ta kontakt med tandläkaren i morgon? Nej, jag måste hitta på något själv. Vaddå? Whisky på en vaddtuss? Jaha, oj det sved. Telefonen ringer och jag beklagar mig vilt för vännen i luren. Sticka hål på blåsan? Jaha, varför inte. Lägger på och går till verket. Bränner en knappnål och sticker hål. Ut kommer varet och jag spottar och fräser. Men… det lättar. I med whisky i ett glas och ner med vaddtussen. Svider inte alls – smakar riktigt gott.

Nu har det gått ett par timmar och hålet är läkt och jag är lite snurrig, men av naturliga skäl. Nu kommer det att hålla tills nästa vecka men då måste jag ta och kontakta tandläkaren för det finns mer jox kvar under tanden. Åka iväg och låtsas att det regnar, för inte 17 tänker jag frivilligt avstå från det som ska vända tillvaron på plus. Nänä… inte så länge jag har knappnålar och lite whisky.

Gonatt  😀

6 reaktioner på ”Karma… eller vadå?

  1. 👍Bra med hemmakurering, hoppas det hjälpte så pass bra att det håller hela vägen. Blir å ta några whiskey till, för säkerhets skull. Det är så roligt att läsa dina humoristiska inlägg. Kram på Dej!!

    Gillad av 1 person

    1. Ja, hur gjorde man förr om dan? Fältskären eller smeden? Hellre då egenvård med lite kunskap om microbiologi som vi ändå har förskaffat oss nu om dan. 😀 Kram tillbaks.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s