Den sjunde dagen…

…vilade hon.
Tidig morgonfika för att sedan åter i bingen greppa boken hon håller på att läsa. Somnade om och sov ett par timmar till. Upp och lite skaffning till magsäcken och sen lite ranta runt för att återgå till boken, i soffhörnan den här gången. Lugnt och fint och då får hon för sig att ta blodtrycket med den finurliga apparaten hon lånat. Hon har antecknat hela veckan för att hålla reda på sig något så när. OCH vilken skillnad det blev. Men inte kan det väl bero på att Bamse är på semester, tänker hon och tar om provet en gång till. Likadant. Har iofs inte varit ut och promenerat heller, tänker hon vidare och det är då underligt för det ska ju va så in i nordens hälsosamt för högtrycksmänniskor.

Nu sitter hon vid datorn och vet inte varför. Hon borde packa ihop det som ska med i morgon. Men inte är det så mycket som ska med, försvarar hon sig. Tandborsten, räcker inte det? Jaja hon gör som hon vill. När det blir kväller får den late fart. Typiskt henne.

Men den där manicken som heter strump-pådragare får stanna hemma. Hon har fixat fram ett par stadiga loafers som sitter stadigt och som inte behöver några strumpor alls. Bara att klämma i fötterna och knalla på.

Måste jag gå ut? Ögonbrynen rynkar ihop sig i en fundering, så hon måste ha beslutsångest i ögonblicket. Det är nu inget vidare väder. Kallt och snålblåst.
Hahaha… rynkan försvann.

Nu ska hon återgå till boken och stämplar ut. Kanske kommer hon igen innan kväller, och om inte så säger hon; hej på ett litet tag till er som tittar in. 😀

2 reaktioner på ”Den sjunde dagen…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s