Tvätta med en hand

Pga att det finns så mkt folk i huset så kör jag med egen teknik vad gäller hygien och virusspridning. Har sedan min fotvårdspraktik kvar en del bra grejer. Bl.a sprit, munskydd och handskar. Så… på med skyddshandske och ner med tvätten med vänster hand i byxfickan (sparsamhet). Den högra får fungera som lakej och tänker på min broder som fick lära sig leva med endast en hand, och då inte med tanke på virus. Han är nu om dan igång med att klippa till äppelträden på gården… med en hand. Ok, en duktig hustru också förstås.

Behöver gå till affären och hämta ut en postförsändelse och då ska jag för första gången ha ett munskydd under hakan för att dra upp det när jag går in i butiken, så ingen ska tro att jag ämnar belasta sjukvården i onödan. För det handlar ju om det. Lika ha handske på när jag slår min kod för jag ska köpa frimärken. Den manualen plus många andra saker som hissknappen t.ex är bäst att hålla styvt på att eliminera bort kontakten med.

Tänker så här också… är väl själva 17 att jag inte kan en enda rolig historia. Har hört massor under livet men inte ligger de kvar. Inte ens under onödigt vetande. Kanske finns det något på nätet men det ids jag inte leta efter. Det ska vara spontant och äkta vara på studs. Men… här är det tomt så det ekar. Höja humöret är inte fel, därför har jag skrivit ett brev till min numera ganska sjuka syster. Ett vanligt skrivet brev kommer att ramla in hos henne på måndag. Vet att hon kommer att bli överlycklig. Hon har ingen internet, annars skulle hon nog bli en bloggare.

🙂

 

 

2 reaktioner på ”Tvätta med en hand

 1. Fint att du skriver till din syster – men resten, handskar, munskydd etc – har inte något av det… Får fungera ändå, tvättar sönder händerna, och smörjer och tvättar igen. Dagen eller eftermiddagen har ägnats åt att få en vilsen Schenker-chaufför att hitta hit med blöjor, än har det inte lyckats… Kanske klarar vi oss över helgen. Önskvärt. För övrigt lever vi fortfarande, kram på dig!

  Gillad av 1 person

  1. Bra att ni lever och bra att hålla sig på Addarnäs så mkt som möjligt. Vet att ni MÅSTE åka därifrån in till Sumpan av alla andra måsten. Du ska veta att mitt lager är minimalt och jag får vara rädd om det lilla. Vanlig handhygien är ändå a och o.
   GPS borde väl alla distributörer ha härvid lag. Sååå svårt att hitta dit är det ju inte. Jag klarade det ju……. 😀
   Så roligt att ha kontakt med dig Margareta ❤ ❤ ❤

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s