Tekniken fungerar… kanske

 

Har kopplat upp mig via Tvn med en lång sladd och får en bamsebild när jag skriver. Inte dåligt gjort av mig. Det beror på att den sånggrupp jag är med i ska sjunga via zoom, som förmodligen många känner till. Tycker att det är en finurlig lösning så vi kan stå på distans och gapa av oss. Både pianist och körledare står i kyrksalen men vi kommer inte att höras där förstås. Tvn ger mig dessutom möjlighet att skruva upp volymen. Sitta framför datorn kommer jag varken att höra eller bli inspirerad av det lilla ljud den kan frambringa. Och framför Tv-skärmen med bild kan jag nu stå och få lite övningar som börjar med att sträcka på mig och så kommer lite övning för halsmusklerna och det behövs verkligen. Hoppas nu bara att mitt internet inte hoppar jerka, vilket det har en benägenhet att göra.

På promenaden i dag mötte jag en som talade om att nu äntligen får vi västmanlänningar reda på att även här har vi smittade patienter på vårt regionsjukhus som ligger på andra sidan stan, från mitt håll. 8 i respirator och några (kommer inte ihåg vad hen sa) som avlidit. Har själv funderat om vi skulle vara förskonade men så var det inte alls.
Nåväl, det är bara att gå på i ullstrumporna. Inga sådana, men väl benvärmare för jag tänker inte bli kall i det friska och klara vädret. Idag var det ljuvligt att komma ut.

Får väl återkomma fram emot eftermiddagen om den digitala sångövningen. Om det funkelerade eller inte. 🙂

5 reaktioner på ”Tekniken fungerar… kanske

 1. Pratade i dag med en bekant som är med i kyrkokören i Klintehamn. Hon har varit i Portugal på semester, men kommit hem igen och har nu haft tre veckors karens i hemmet. Hon var väldigt förvånad över att kyrkokören, som hon tillhör, fortfarande träffas och övar. Själv ställer hon inte upp på det i och med att hon är 75 år, men det är många i kören som är lika gamla och äldre.
  Ni är moderna som tydligen har hittat ett annat system som fungerar.
  Kram, Ingrid

  Gillad av 1 person

 2. Tänk sån teknik det finns nu för tiden! Blev det bra?
  När gympan – bland annat – blev inställt här i området, började jag sätta på youtube och Zumba-musik. Man kan inte låta bli att dansa till de tonerna och den rytmen. Vad gjorde man egentligen före internet och datorer?
  Här har jag ännu inte dragit upp persiennerna, ligger faktiskt kvar i sängen till och med. Men så mycket kan jag säga, det skiner ingen sol idag!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s