Att kunna bygga upp humöret…

… när det dalar – är en konst. Men med lite övning ger det färdighet, som allt annat.

Fick en liten kick av att ha sett på Klematis i olika modeller och trädgårdslängtan gjorde sig påmind. Riktigt kände solen och doften från jord – fågelsång – mördarsniglar och lönen att skörda. Den där jordlotten jag hade var ett bra alternativ men den finns inte kvar i min ”ägo” längre. Däremot har min efterföljare som sekreterare i odlarföreningen lite svårt att klara av sina egna 100 kvm och halvt om halvt skulle vi eventuellt dela på lotten.

20180826_123104[1]

Hur det blir med det återstår att se. Måste bli opererad först och det kan säkert ta en säsong eller två. Men med bilderna jag fick inspirationen från, följde en länk in till Klematis på balkong. Jippppiiii. Har inte sett den än men bara tanken att det är möjligt – för balkong har jag. Japp!

Här ligger det nu snö på taken. Den hade ramlat ner efter att jag dök som klubbad i soffan. Var ute med Bamse i JÄTTEblåst och blev helt slut. Vaknade och då var det, som sagt, vitt. Har även varit en trappa upp och hämtat ner lite böcker. Nu blir det fortsatt slapp framför tvn för kanske det finns något på den. Vem vet? Men ändå… bilder på sommaren och blomstren är väl ändå det mest välgörande… ja förutom små nyfödda bebisar förstås. Nu är jag morfars syster eller vad det nu kan kallas. Rakel ska hon heta. Jaja… tänker på att kanske den gamla sångramsan har tystnat för evigt när hon ska börja skolan. Men jag har ju burit med mig: hon hade foten i en potta 🙂

🙂

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s