Fy vad det blåser

Inte ens Bamse vill vara ute och det är t.o.m. kallt inomhus. Näsan är alldeles kall och kroppen börjar drömma om ett varmt bad.
Oj, det var länge sedan. Iofs lika bra det för problemet med varma bad är att stiga ur och känna kylan mot kroppen. Skinnet knottrar sig och… äääää, det är gammeln.

Låg på soffan och glodde på A.Bagge, hur han var med på det där Hundstallet. Där fanns det en vacker lugn hund som hade artros i ett av benen och hade hälta trots smärtlindring. Det går ju absolut inte för sig så den fick somna in. Annars är det djurplågeri. Ibland känns det som om jag skulle ha gått till Strömsholms djursjukhus istället för vårdcentralen, den där gången för tre år sedan. Nu sitter jag här med kall nästipp och dessutom – lever jag.

Men annars är det bra. I natt ska jag inträda i ett nytt mobilabbonemang. Får väl se om jag har telefonnumren kvar i morgon. Hur jag ska flytta dem från kortet till telefonen har jag inte en susning om, men folk får väl ringa till mig vetja. Om några minuter börjar väl information om läget där ute. Har inte sett det på flera dagar. Underligt att samhället fungerar ändå – utan min närvaro.

Längtar efter doften av nybakade kanelbullar. Men kanske en sockerkaka kan räcka för behovet av njutningsmedel. Kanske näsan blir varm och Bamse äääälskar sockerkaka.

Gomiddag 😀

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s