Suck

Just nu är det för bedrövligt. Potatisen kokar på spisen och kanske det beror på att jag är hungrig. Har inga hungerkänslor och inget fast schema, så det blir när blodsockret faller i nivå som det blir någon form av åtgärd.

Åtgärd är utförd i två fall. Har städat undan, vad gäller att följa vissa via blogg,  som för min del inte ger mig något utbyte. Men jag har iaf testat dem ett tag.
Det andra är schabblandet med bytet av mobilleverantör. Ska inte närmare gå in på eländet men det skaver som attan.

Hur fasen ska jag bli på bra humör idag. Övning ger färdighet skröt jag om i förra inlägget men är benägen att ta tillbaka det. Skitsvårt vissa dagar då jag egentligen aldrig borde ha klivit ur sänghalmen. Som tur är finns en fyrfoting som driver lasset framåt. Begriper inte hur han står ut den lille kraken ❤

Dum i huvudet. Är det någon fler än jag som frågar sig det understundom? Borde vara slut med det och visst, det går att skylla på åldern att det inte går att ”hänga med” som sig bör. Men att ta till demens är för tidigt för min del. Alltså – jag erkänner –  jag är dum i huvudet!

Det här med att vara för impulsiv och därtill envis tillhör inte ett normalt beteende när man ska följa normer att vara lydig och timid.
Timid är ett sabla elände att vara behäftad med men det går att förändra ett sådant beteende. Det är så lätt när fasaden rämnar (för det är för det mesta en fasad) och eter sprutar ur munnen. (Tur att ingen hör mig.) Så mycket som nu ligger som ett moln i luften omkring mig, så skulle det vara farligt att tända en tändsticka.
Envisheten är ett annat dilemma som jag är behäftad med. Gärna när det gäller relationer. Be om hjälp… hahaha flabbar den envisa åsnan innanför pannbenet – hellre en spark i baken. Och de ramlar in som på beställning. Jo jo det vet jag nog. 😦

Nu har jag ätit lite och inbillar mig att jag mår bättre. Ursäkta en stund…..
…… näääääää, men strunt samma. Här är min lilla ventil i vardagen och varje dag kan inte vara en bra dag. Laga mat och samtidigt ta stöd på bänkarna är en uttömmande manöver som knäcker även en envis tant. Men om hon lägger sig och sover lite middag, kanske någon tänker, och tänk… det tänker jag med så det blir tyst här någon gång.

Mossa Mossa på er alla människobarn

😉

 

 

12 reaktioner på ”Suck

  1. Tack Tony… men du har ingen aaaaning 😉

   Blir lite avis (som barna säger nu om dan) att du har någon som suckar över dig. Bamse har inte lärt sig det. Han blra glor med snälla och goa ögon som frågar: hur är det med dig matte?
   Och det är faktiskt gott nog. 😀

   Gillad av 1 person

 1. Kram vännen, hoppas en eftermiddagslur gör gott – själv har jag klyvt en kärra ved och tagit in. Nu är det jag fick av sonen strax slut, sonsonen skulle ”kanske” komma med ved i veckan, men det har han nog glömt…

  Gillad av 1 person

 2. Naaa, dum i huvudet det tror jag inte alls. Att inte ”hänga med” tror jag beror på annat, större mått av visdom, vet att allt nytt inte tillför så mycket mer, eller kanske nöjd med det man har och vet vad man egentligen har nytta av. Bara svammel från min sida men att du är dum. Nä! 🙂

  Gillad av 1 person

  1. Tack Tony, men tillkortakommande är helt klart. Det trasslade till sig mellan stationära datorn och mobilen när jag bytte. Vågade inte röra min gamla trotjänare som är minst 13 år gammal. Men i mobilen försvann då bankid och det gesvinta Easy Park och det tyckte jag var räligt. Tänkte ju inte så långt. DET kunde jag väl ha räknat ut för rackarns, därav tycker jag att jag är ovanligt dum. Men nu har jag sovit på soffan och har återvunnit lite av kämpaglöden 😀

   Gillad av 1 person

 3. Äh! Inte är du dum i huvudet inte!
  Man får faktiskt vara precis som man är, för man blev precis som man skulle! Och sen har man sina dagar! För livet är precis som det är!
  Och just i denna skrivande stund… är jag inte riktigt klok eller är jag dum i huvet?😱🥶😂🤣
  Fast man kan ju inbilla sig att man är alldeles lagom klok. Eller hur? You too?!
  Kram!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s