Frustration

 

I ett infall gick hon med i en grupp via datorn. Den var ju gratis så varför inte. Det gällde skrivande och leds av en känd person bland de litterärt intresserade, vad gäller att skriva lite själva.

Hon satte sig förväntasfullt vid datorn och var med från start, men…

… handen bakom örat – båda öronen – nej hon hör inte – klickar på volymknappen – inget händer – fan – går in på inställningar med andan i halsen – nu kommer hon att ramla ur hens prat som hon inte hör i alla fall – nej den är på 100% – sätter på mobilen och går in – jodå lite bättre men nu pratar hen i otakt – frustrationen stiger – ska hon ge f*n i alltihop – sneglar på flaskan med den gula vätskan – nä det hjälper inte då hör hon ännu sämre – ryggen känns som en gummisnodd i sträckt läge – sjunker ner över tangentbordet som får ta emot snoret som rinner – de grå testarna runt ansiktet faller ner och döljer eländet – mumlar ”tur att det inte är zoom”.

Vad gjorde Bergalott, tro? Nu friserade hon på lite med flaska och snor men i principip gick det till så. Nu är det så att både datorn och Bergalott är gamla och med information om det, plus svamlet ovan, så sände hon in det till berörd lektör som håller i kursen hos Litterära konsulter.

Nu väntar Bergalott på att hon ska blir lite drogad av Alvedon och Ibuprofen så den här soliga dagen kan tas tillvara. Om inte annat på balkongen.

😀

 

 

En reaktion på ”Frustration

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s