Internetfri

 

Visserligen lite tråkigt men det har gått bra – över förväntan. I tisdags slocknade hela systemet över datorn. Hade förväntat mig att det hemskickade sim-kortet skulle fungera men se, det gjorde det inte alls. Fick tag på en ny support och den talade om att hans kollega hade gjort ett fatalt misstag. Men sedan i går kväll har jag en router. Installerad av mina fina vänner som åkte sammantaget 15 mil för att bistå mig i min totala avsaknad av tekniskt sinnelag. Därtill fick jag hjälp med dammsugning, så nu mår jag riktigt bra. Jovisst ja, gick så långt att jag igår bad om hjälp av en granne att gå ut med Bamse på hans morgonpromenad idag. Har nu etablerat kontakten och jag får höra av mig när jag vill. ”Kan jag, så kan jag”, sa hon den välsignade. Bamse helt överlycklig att få komma iväg utan att invänta mattes gymnastiska åthävor för att ta sig utom dörren med honom.

Och solen skiner – våren står utanför och trampar på för att mota Bore och hans kalla vindar från norr. Jag står på min balkong och låter solen stråla ner på mig som den brukar göra. I Deli har människorna återupptäckt att det faktiskt finns en sol över deras huvuden också. Är väl lika konstaterat i de flesta storstäder på vår jord.

En planet i vila. Ska den hinna läka – innan dårskapen och hysterin åter inträder på scenen? Jag kommer aldrig att få reda på det. Men att något måste göras av kommande generationer för att planeten och människorna kommer i balans med varandra, är väl ändå ett måste – eller hur?

Ovan att skriva spontant efter några dagars vila men fingrarna gör lite som de vill och det är väl det som kallas flödesskrivning. Bara låta tankarna stanna och skriva om det som rinner ut i fingertopparna. Och mer var det inte i stunden som är och känner att en andra frukost behöver inmundigas. Sen… ut med Bamse.

🙂

 

 

 

2 reaktioner på ”Internetfri

  1. Nu du kommer utvecklingen av det högre slaget ”att be om hjälp.” Sjutton att det sitter så långt in när det finns kärlek som mer än gärna ställer upp. Grattis! du har nu ett diplom att hämta hos rektorn för livets skola. 🌺❤️🌺❤️🌺❤️🌺❤️🌺❤️ Stor Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s