Hang on

Googlade på hävstång men det blev ju fel. En gång i tiden hade jag en hängare som jag satte fast på en dörr, flyttbar med remmar emellan två rundstavar. I den kunde jag hänga och räta ut ryggen och nu ska jag ha en sådan. De finns i modernare tappningar som går att spänna fast mellan karmarna i dörrhålet. Gick in på några sådana där sportaffärer men göta petter vad mycket kläder. Inte behöver jag sådant, för jag kan hänga i nattlinnet. Men så, på ett ställe fanns det artiklar som stämde med mitt syfte. Nu ska jag faktiskt se mig omkring för nu vet jag vad de heter ”Hang on” för att se om jag kan få ner priset lite.

Visst är det intressant det jag skriver men det är vad jag åstadkommit idag. Nä… har frostat av frysen och det med en väldans fart med en utomhusvärmare som jag har på balkongen. En sån där rund sak som står upprätt. Det blev lite för varmt så dörren protesterade när jag skulle stänga den. Men även det gick till slut.

Fryser gör jag men ändå, väl utom dörren med hund och rollator var det riktigt njutbart, faktiskt. Nu har jag kommit på att istället för att inhandla en lämplig korg, så tog jag min kylväska och satte den på ställningen framför och med det dök tanken upp att jag kan ju ha termos med och några mackor och inmundiga frukosten i en backe någonstans. Inte för att det finns så många backar här men nog ska jag leta upp lämpligt ställe för nu har jag sittplatsen med mig, juhuuu 😀

Och i.o.m. denna filosofiska och njutbara tanke känner jag att det är dags för andra frukost. Kanske en brunch gubevars, för jag går inte ut igen förrns fram på dagen.

😀

 

2 reaktioner på ”Hang on

  1. God förmiddag – gick ut en vända och så in igen, det var kallt i vinden. Bra med kylväskan med lämpligt innehåll på rullatorn, korgen som går att hänga på kostar runt 300 tror jag mig minnas. Och intressant med att hänga ut ryggen, det skulle även jag behöva. Du får berätta. Pelargonblommorna tyckte det var för kallt även i natt, de slokar. Nu är de intagna… Dynorna får stanna på altanen, kanske går jag ut igen, solen tar sig ju igenom molnen. Kram på dig!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s