Valborgseldande med Lollo

Nu har jag fattat vad den tjejen kan utföra. Hela eftermiddagen har vi kommunicerat med varandra om den omarbetade boken som jag skrev för några år sedan. Både via mobilen och över datorn har vi plingat fram och tillbaka. Vilken hjärntvätt för mig och vilket kunnande hos henne, för att jag ska kunna få min bok i perfekt skick. Jag hade i stort sett bara att svara på frågor och med den tankeskärpa som det erfordrades av mig, så stöp jag ett tag på soffan som en klubbad oxe. Det var efter att jag bett om paus och kaffedags. Och äntligen är hon av med sitt ”dåliga samvete” (har inte hört nåt så dumt) för visst har det tagit lite tid men jag har aldrig haft någon brådska. Dessutom friherrinna på heltid och det är inte Lollo ännu. Hon arbetar heltid och har familj, Hus att fixa och dona i och bredvidarbete med olika projekt med porträttering och annat som hon säkert gillar allra mest – tror jag.

I.o.m det här så får jag en skjuts framåt i skrivandet. Det fungerar nämligen så. Målar jag en tavla och får den såld, så vill jag måla en till. Sporren, även om den är ekonomisk så är det också en bekräftelse på att det man gjort är bra. Eller hur? ”Ett gott arbete befrämjar hälsa och välstånd”, står det inristat på ett stort stenblock på vårat fritidsområde här i närheten där jag bor. Ska i vår, med rulles hjälp, ta mig dit och fotografera moralkakan. Men än är ingen vår i antågande. Troligtvis har hon flytt till bättre breddgrader och struntar blankt i oss nordbor.

Förhandsgranskning av bildEtt av utkasten och jag tror att det kommer att se ut så här. Lite annan eftertext bara. Nu är det bara att vänta. Spännande! för både Lollo och mig OCH för Margareta Börjesson Beskrivarblogg.com som har varit den som ägnat sig åt att vara lektör. Tålig som en, jag vet inte vad, men utan dessa två kvinnor så stode jag mig slätt. Lyckliga? Japp!

😀

 

 

 

 

3 reaktioner på ”Valborgseldande med Lollo

 1. Det har varit en rolig dag, och förhoppningsvis körde jag slut på dig med trötthet av rätt kaliber 😉

  Tyvärr kan jag inte se vad det är för bild du lagt upp?
  Ja, jag hoppas nu bara att det blir som vi tänkt, så att boken inte får oss att gråta när vi får den i våra händer :S
  Puss och kram ❤

  Gilla

  1. Gomorron 🙂 första maj 2020. Jasså… den syns inte. Kopierade in den från en importerad fil från Lollo så det fungerade troligen inte. Är du intresserad så gå in hos Lollos ritrum. hon har lagt ut lite där. Hmmm du ser… det är hon som har det tekniska förståndet 😀 Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s