KABOOOOM… TJOFF… slut på friden… nu är jag här igen.

Tre månader utan bloggen och iofs en vila men det går ju att vila ihjäl sig också – och det går inte an.

Nu är det ca en månad kvar till operation och jag tänkte skriva ner lite av upploppet fram till dess. Kommer det att hålla hela vägen fast det redan har gnisslat lite. I början av juli drog jag ut två tänder som hade inflammerade rötter och en till är på väg att ramla ur. Fy fadderullan! Ska ha ett samtal med tandis i nästa vecka hur vi ska gå till väga.

Som motvikt har jag idag, för första gången i mitt liv köpt en Harry Boy. Moahahaaha… Det sista som överger människan är tron på turen. Behövs terapeutiskt utbildad personal till det, om man inte klarar det på egen hand.

Märks att jag inte är van att greppa orden för nu har jag suttit ordlös en lång stund. Vet inte längre hur hitta flödet s.a.s. Beror kanske på attrappen i käften, eller också på synapserna i hjärnan.

Sommaren har varit bra, vill jag poängtera. Den har genomlidits utan märkbara förändringar till det bättre men jag har iaf inte blivit kall om fötterna. Bamse står fortfarande ut med mig fast promenaderna blivit kortare och kortare. Tålig som bara den, inväntar han varje morgon den allt mer försenade kissritualen utanför entrén. Bra jycke på det viset. Han har dåliga tänder han också. Luktar illa ur munnen, men att komma innanför läpparna går inte alls. Då bits han, och så länge han gör det och det blir blodvite så sitter de iaf fast. Betryggande när det gäller hundbudgeten.

På vilket vis jag har utnyttjat den här bloggpausen kan jag inte säga mer än att jag istället för att räta upp varje morgon med att skriva något som fått tankarna samlade, så har jag istället låtit dem komma ohejdat och fått mig ömsom på knä och ömsom med förtröstan. Bearbetat gamla sorger och tillkortakommanden som varit och verkligen tagit till mig livets hårda skola. För jag är i botten en suverän skådis som kan lura vem som helst till att: här är det hur bra som helst. Så det föregående inlägget får ligga kvar fast jag lovade radera det när jag var på banan igen. Och här är jag. Tilltufsad och snart tandlös, men oförtrutet en optimist.

Hoppas att alla har haft det bra i sommar och hållit avstånd och allt vad pandemin ställt till det med.

Kram på er 😀     

13 reaktioner på ”KABOOOOM… TJOFF… slut på friden… nu är jag här igen.

 1. Tjohooo, vad roligt att du är här igen. Tur att jag inte missat dig så länge, för det var rena turen att jag upptäckte att du gjort inlägg. Har inte fått några aviseringar om det, utan gick hit av ren nyfikenhet … och ser man på … här är du nu igen 😀 ❤

  Tråkigt med tänderna. Att vara frisk och hel i munnen är en så viktig del av välbefinnandet 😦
  Hoppas att du får bra hjälp och att det reder sig med den saken också, vartefter.

  Bra idé att skriva om "upploppet" mot operationen. Förhoppningsvis går veckorna som är kvar snabbt. Du har sannerligen väntat länge nog.

  Stora och varma kramar från mig ❤ ❤ ❤

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s