Efter sommaruppehållet…

… när jag återkommit till bloggsidan så har den förvandlats till oigenkännlighet. Förmodligen har det skett någon uppgradering utan att jag vetat om det.
I natt var jag upp och tog en vacker bild av gryningen. Trodde i min enfald att jag skulle kirra att lägga ut den idag på förmiddagen, men icke sa Nicke.
Där det förut fanns ”lägg in bild” är borta och istället dyker det upp ”block” av allehanda slag. För det mesta på engelska och med lite tur någon svensk rubrik. I går gick det bra för jag fick in en bild på lilla skrutten Bamse men idag verkar det stört omöjligt att … osv osv.

Strunt samma, för jag brukar använda ord mer än bilder. Men det är svårt och blir ganska innehållslöst att beskriva en gryning så den klart framträder inför en läsares ögon. Stört omöjligt och inte heller är det särdeles intressant. Gryningar och solnedgångar har, hart när, varenda människa sett genom sina liv.

Men se på fan… tryckte på ett V uppe i kanten och där ramlade gryningen in, men jag vet inte hur jag ska få den lite större så det går att se morgonstjärnan. Det står bara ”bredd 150” och det händer ingenting när jag rör på uppochnerknappen. Jaja, nu är det konstaterat att jag börjar bli för gammal. Kommer aldrig någonsin upp i nivå med Dagny, som började blogga när hon var 90.

Annars är det sig likt. Inget nytt under solen från min balkong 😀

En reaktion på ”Efter sommaruppehållet…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s