Morgon

Vaknar utvilad efter 9 timmar och möts av detta.

Gillar himlar – de är så himla vackra. All den stund jag har dem hängande utanför fönstren. Så här högt upp behövs inga gardiner för fönstren är som tavlor och inte sätter man gardiner på tavlor. Nåväl, här i sovrummet sitter det faktiskt ett par gröna våder men i mitt stora rum har jag det inte. Där ligger även sjön och i sådana här stunder när det bjuds på det under som är vår jord, så funderar jag faktiskt på varför jag vill flytta härifrån.

Varför bild idag. Ja någon gång ska jag försöka sätta mig in i det här med block och annat nytt krafs som mina stackars synapser ska behöva anstränga sig med. Kan ju inte det gamla ens. Har sådana där kategorier som jag aldrig begripit mig på. Skulle vilja lägga in en dikt eller novell utan att det för den skull går ut på det här stället (där jag befinner mig nu). Sen är jag lite misstänksam på mina bilder – om den inte tar med hela faderullan så folk kan sitta och bläddra igenom hela sk..en. Men.. jag ska lägga ut det här nu och undersöka saken. För nog ska jag kunna redigera och slänga i papperskorgen.

Väntar på att mataffären ska öppna för det ekar i kylskåpet. Kaffe utan en mjölkskvätt? Nänä.

Gomorron 🙂

4 reaktioner på ”Morgon

 1. God morgon vännen här är en annan som sovit som en gris – till klockan nio. Har inte hänt på jag vet inte hur länge. Är på Addarsnäs och ska väl greja lite, om jag kommer igång – var ut till Jakobsbergs-geriatriken igår med lite saker till Jan, och fick prata med hans arbetsterapeut – jättebra samtal, hon och fysioterapeuten tränar Jan att gå bättre. Han satt och åt lunch ärtsoppa och pannkakor – och hade talat om att han kan äta själv! Så han mår nog så bra han kan just nu – är väl omhändertagen. Vet inget ännu om proverna. Kram på dig, kaffe utan mjölk är inte okej! Här ska drickas te nu.

  Gillad av 1 person

  1. Å, så skönt att höra – att du för en gång skull fick sova ut. Undrar just hur mycket du gått ner i vikt på kuppen? För ett hästjobb är det du har gått igenom. Kanske inte slut på det ännu men njut och slappa och bara vaaaa… sås länge du kan.
   Kraaaaaaaaaaaaaam ❤

   Gillad av 1 person

 2. Att få sova ut är bland det bästa som finns, sa nattugglan. Jag testar också det nya, halvdant. Läser Beskrivarblogg så klart, jag har haft min svärmor redig dement så jag känner igen de olika stadier vi kämpade med. Tänkte bara, när personen börjar trampa runt på nätterna då är det inte långt kvar till ohållbart för vårdaren. I nutid tar det evighet att få ett boende, så man ska inte vänta för långe med att börja dra i de trådarna. Så slipper man det totala kaos som en ickesovande, stökande dement, ofta lyckas ställa till på slutet av hemmaboendet.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s