Absolut ingenting…

… har jag att från egna funderingar teckna ner idag. Däremot inkommande utifrån med att bl.a. min syster, som fyller 80 år och befinner sig i vänners lag under hela dagen. Någon form av samlingsplats för äldre som tar hand om hennes dag. Bra att det finns de som ställer upp i coronatiden. Ringde och grattade. Meddelade vår broder också så att han inte glömmer.

Förmodligen är det så att jag mår förträffligt eftersom hjärnan tycks ligga i träda. Annars brukar det rulla runt en massa tankar och frågor som jag vill räta ut. Soptomt, och så får det vara tills den här dagen är över. Måhända intryck av något vettigt har ramlat in då.

Jo. Jag har varit mellanhand mellan min tandläkare och den operativa enheten på Löwenströmska idag på morgonen. Angående tandutdragning så när inpå den större operationen i höften. Men det var bara att mala på som vanligt med vad tandläkaren måste göra med jättestarka medel för att förhindra bakteriespridning OM det skulle bli så. Allt frid och fröjd alltså. Så på måndag blir jag ännu mer tandlös, men det är då det. Fortsättning följer om det uppstår något intressant.

Och. På fredag ska jag klippa av mig testarna som nu ligger över axlarna. Tunt och stripigt och till ingen fägring alls. Fast Bamse tycker om mig i alla fall.

Gomorron på er. 😀

5 reaktioner på ”Absolut ingenting…

 1. Jag kom nyss från min frissa, jag var så trött på mitt halvlånga träliga hår. Nu mår jag bra, både av scooterturen till apoteket där jag uträttade mitt ärende och sen åkte till frissan. Vilken frihet att kunna själv, dra iväg när det passar mig.
  Vila skallen du, rätt vad det är poppar det fram något.
  🧡♥️🧡

  Gillad av 1 person

  1. Var ut och testade bilkörningen idag. Gick riktigt bra men i och ur är lite knökigt. Så det får anstå ett tag till.
   Var i alla fall iväg till återbruket och slängde lite grejer och så tog jag en vända till systemet, för egen tankning 😉 😀 hehehehe…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s