Igår gick jag i taket…

… vad gäller statistik av mina inlägg. Kan förstå det till viss del, för det är lite lugnt på de flestas fronter. Är det höstmörkret tro, och att vi laddar upp inför vintern? Eller är det helt enkelt så att vi inte har lust att skriva emellanåt.
Jag tror på det senare för själv kan jag ha långa svackor och vill inte ens öppna datorn för jag har inget nytt att komma med – liksom. Så en fingerjympa kan under vissa omständigheter förgylla tillvaron både här och där 😀

Men… vad tycker jag om styckmördaren Peter Madsen? Visst ääääär det synd om honom att han inte trivs med sin tillvaro i fängelset? Fick iaf en liten promenad utanför murarna och jag begriper inte varför ingen vill kosta på ett enda litet krutkorn på karln. Men så får jag väl inte tänka, mycket mindre skriva, för då blir jag troligtvis kallad något annat än bergalott.
Lite ditåt tycker även den här bergalott om kammarrätten som skiljer på taxichaufförernas straff register bara gäller utomstående och inte familjen, där de grövsta missgärningarna sker. Framför allt på vederbörandes kvinnor. Då blir de bara en liten varning och så får de fortsätta att köra taxi. Suck!

Nä, ge mig nu… lämna nyheterna från dumburken och ska hänge mig åt att anmäla mig till NaNoWriMo, som betyder att under hela november sammanställa 50 000 ord – helst till en hel bok.
En piska på ryggen vore nog inte dumt för att få igång skrivandet igen. Nu är det så att jag en gång i tiden, tror jag var ca 16 år, började en skrivmaskinskurs. Hann att lära mig fingersättningen – sen gick jag därifrån. Så snabbhet i fingrarna har jag inte utan måste sitta och glo ner på tangenterna. Skulle jag skriva och tro att jag kan, resulterar i att jag därefter måste kolla textmassan för att se allt rött som behöver rättas till. Suck igen.

Idag har jag iaf bjudit en väninna på mat. Helt fantastiskt att kunna vrida och vända mig i köket utan att hålla mig i bänkarna. Fläskytterfilé med god sås, ugnstekta rotknölar och efteråt slog jag ihop en sockerkaka till eftermiddagskaffet. Fy fabian vad jag kände mig huslig och duktig. Annars är avdelningen mat, ett av det tråkigaste jag vet. Vill bara deklarera att jag faktiskt kan, jag med. Nu har jag tillfälligtvis så mycket mat i kylskåpet så jag står frågande vad jag ska göra med resten. För naturligtvis så var jag väldigt hungrig när jag igår var och handlade. Hmmm… Suck.

Nu tog det stopp. Jaha ja. Bara att finna mig i det och förtrösta mig på den inkommande månaden november som ska innebära såååå mytcje ord och tankar. Uj uj. 😀

Goafton och tack för titten ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s