Va va de för da ida?

Helt plötsligt vet jag inte vilken dag det är idag. Var tvungen att tänka efter. Något dagvill alltså och det beror på att jag var hundvakt till min dotter i måndags, vilket innebär att det blev en helgdag till efter söndag = dubbelsöndag. Inte så ofta jag träffar ätteläggen så det blir liksom lite fest. Tänk så det kan bli. Skyller på Corona. Nu är det i varje fall snart en ny dag och om jag tänker efter en stund till så blir jag nog säker på att det blir torsdag. Eller? F*n vet.

Trött? Jo, i huvudet, för jag har en benägenhet att dagarna i ända går omkring och pratar med mig själv. Om ni bara visste vilken plåga. Får nästan skavsår i öronen. Då säger jag åt mig själv att hålla klaffen en stund och inta ryggläge med något läsbart. Underlig tillvaro, men jag inbillar mig att det är nog ganska vanligt förekommande. Igår, tror jag det var som jag skrev om att utan åtgärd blir det inget resultat. Jo, så var det. Hugger jag inte ved så blir det ingen värme. Nu var det skrivet som symbolik, för här på tionde våningen går det inte att hugga ved.

Däremot har jag skaffat led-lampor till stora rummet. Tog stegen och skruvade ner lampskärmen och upptäckte att det redan satt led-lampor där. Nu får jag inte upp skärmen igen, men ljust blev det. Skärmen är så där gulmarmorerad ni vet. En gammal sak som jag hittade på nåt loppis. Ser riktigt förnäm ut men jag kan ju vända den upp och ner och ha den som fruktskål.

Som det står skrivet här ovan så är det inget av större dignitet så därför säger jag och Bamse, gonatt för nu är klockan slagen 24.

Nattinatt 🙂

3 reaktioner på ”Va va de för da ida?

  1. Godmorgon du nattuggla – själv ska jag förpassa mig till tvättstugan här i Sundbyberg när jag druckit mitt te. Här blir det lite gjort, böcker och böcker igen plus diverse… Men har betalat boendeparkering med Jans födelsenummer så bilen står bra i alla fall. Kostar ungefär 100 kr om dagen, så de 600 en månad kostar är nog en bra investering just nu. De här dagarna fram till över helgen lär inte förslå. Och ja, det är torsdag, har kollat. Kram

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s