Sista tutt-klämmet

JÄTTE- intressant, eller hur. 😀
Så var det gjort. Nu får jag inte längre tillgång till detta säkerhetskläm som förärats oss kvinnor genom många år. Iofs så genererar inte cellerna i så hög hastighet eller antal på ålderns höst – vare sig friska eller sjuka, så jag kan ta det lugnt. Däremot förstår jag inte varför männen ska hinna gå och dra på sig elände i de nedra regionerna. Borde finnas någon form av pung-kläm, så slipper vi kvinnor vakna ensamma på ålderns höst.
Elektriska sängvärmare finns och ull i alla formationer men det går inte att upprätthålla en kommunikation med slikt. Inte lika mysigt att hålla om, heller.
Läste en god väns inlägg idag och påmindes om livets och världens gång, om vad och hur vi känner.

Natten som var tillbringade jag en hel del tid framför TVn. Blir så ibland. När det blir pauser ids jag inte byta kanal och förundras som vanligt över vissa saker. Det är för bedrövligt med spelreklamen men den ger en hel del perspektiv på ”skitsaker” kan tyckas.
Varför ser de manliga fotbollsspelarna ut som vrålande gorillor när de har gjort mål? Varför påstår reklamen att de mest framgångsrika människorna i tävlingssammanhang, är födda på hösten pga att mammorna har fått i sig D-vitamin under sommaren? Ok då. Men hur är det med IQ? Sigmund Freud var född i maj. Albert Einstein föddes i april. 😉

Nä, nu inväntar vi en stycke Svante så Bamse får lite trevligt på eftermiddagen. Godbajs 🙂3 reaktioner på ”Sista tutt-klämmet

 1. Så mycket pungkläm är det kanske inte, mer labbprov och några fingrar upp i… ja du vet 🙂
  Men visst är vi män dåliga att kolla upp oss, inkl jag själv. Men nästa gång jag gör läkarkontroll skall jag be om ett PSA-prov.

  Gillad av 1 person

  1. Gör så, för jag önskar ingen kvinna i världen att uppleva det jag fick vara med om. Att blodet på den jag älskar/de rinner ut i en plastpåse, lika fort som vätska rinner in.
   Gör det i tid, för det kan gå väldans fort.
   Kram

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s